Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paul Reed Smith (PRS)

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    #61
    mariacchi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler aerobero, peki, bu uzakdoğu üretimi prs'ler ile aynı fiyat aralığındaki cort veya ibane modellerini karşılaştırsan ne dersin?
    Açıkçası bilmiyorum ve ben de merak ediyorum. Şöyleki ibanez ve cort un maun gitarlarını denemedim, yani PRS SE denediğim gitarlar ile aynı katogorideki gitarlar değiller benim bildiğim ibanez ve cort lar.

    Ama malzeme kalitesi vs.. için konuşursak aşağı yukarı aynı gibi geldi bana. PRS SE custom ın klavyesi **** güzeldi (sanırım o modeldi...) ibanez lerde ise 1000 tl ye 2.el 1570 bak derim, diğerlerine 1000 tl vermek biraz fazla olabilir sanki...

    En iyisi deneyebiliyorsan hepsini deneyerek almak. Teker teker deneme fırsatın yoksa çalmak istediğin tarz ile paralel olarak bir tanesine yönelebilirsin. Direk o marka bundan daha iyidir denemez, modelleri falan farklılık gösteriyor. Ama sonuç olarak PRS SE ler gayet güzel bir seçenek.

    Yorum


      #62
      tarz olarak trash,death vs hariç yelpaze geniş dostum, biraz da şartların gerektirdiği tarz diyeyim,
      biraz santana tonuna yaklaşabilirsem o paraya sevinirim ama
      (not: gt10 kullanıyorum şu an bir de çakma strat)
      bursa'dayım deneme şansım burda yok ama o fiyata bana da iyi bi seçenek gibi geldi...

      Yorum


        #63
        Mydukkanda da PRS ler satılmaya başlanmış

        Yorum


          #64
          Bence bulursan orjinalini sakın kaçırma derim. Distortion tonu insanı kendinden geçiren, şaheser gibi clean tonu olan bir gitardır. Ama almadan önce mutlaka iyice bir dene çünkü gitaristten gitariste değişebilir fikir.

          Yorum


            #65
            Ben Paul Reed Smith SE Mike Akerfeldt Signature kullanıyorumm ve prs kendıne baglıyo ayrıca ankarada dore muzık prs satıyor orjınal tum serısı sıtedsınden ıncelıyebılırsın

            Yorum


              #66
              Arkadaşlar PRS SE Tremonti Signature modelini almayı planlıyorum kampanyada 850 tl fiyatı ancak Epiphone 1954 Les Paul Standard da çok cazip geliyor. Elektro gitarlar konusunda pek bir bilgim yok ama hem distortion hem de clean tonları iyi olsun istiyorum. PRS'i deneme şansı buldum özellikle klavyesi çok güzeldi ama Epiphone'u deneyemedim onda da aklım kaldı. Fikri olan bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba? Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

              Yorum


                #67
                Aynı şekilde ben de PRS SE Mikael Akerfeldt modeline sahibim do-re'den aldım ve gayet memnunum ve almayı düşünüyosanız sakın opeth tarzı çalarım bununla ancak şeklinde düşünmeyin PRS'nin kendi sitesinde de Akerfeldt'in açıklaması var bu konuda akustikten black metale kadar istediğiniz her türde şarkıyı çalabilirsiniz istediğiniz tonu da yakalayabilirsiniz . Özellikle PRS Designed SE Vintage Bass manyetikleri ile blues ve hatta jazz bile yapabilirsiniz.Vereceğiniz paraya değecek ve sizi yarı yolda bırakmayacak bir gitar.

                Yorum


                  #68
                  dediğin gitarı bir kez dore de gördüm.arkadaşım için araştırma yapıyorduk.kendiside opeth hayranıdır.denedik çaldım güzel gitar.20 gün kadar sonra gittiğimizde yoktu.trigon dore den alıp satmış bir dahada görmedim.sanırım Prs distrübütörü dore.konuşursan faydası olabilir bu arada illaki prs diyorsan se custom 22 modeline seymour duncan sh1 ve sh5 pickup modifiye yaparsan harika ötesi clean ton çıkıyor o gitardan
                  Son güncelleyen Darkness_Sea; 07-12-2012, 13:06.

                  Yorum

                  Unconfigured Ad Widget

                  Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

                  Trending

                  Collapse

                  Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                  Çalışıyor...
                  X