Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Steve Morse Signature Musicman

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Steve Morse Signature Musicman

Arkadaşlar bu gitar hakkında öğrenmek istediklerim var izninizle.
    1-11 yollu manyetik anahtarı ve 2 single 2 humbucker var tonalitesi çok geniş.Peki tonları iyi mi?
    2-İşçiliği nasıl Musicman hakkında pek birbilgim yok.
    3-Mağaza oalrak satılan bir mağaza biliyor musunuz elden almak için.

Sağolun.

kaç yollu ???

Yorum

11 seçenekli işte manyetik anahtarı.

Yorum

Kısaca söylemek gerekirse inanılmaz bir gitardır, çok metale gelmez, kamyon tonlara gitmez, onun dışında çok harika bir ton yelpazesi vardır...

Zamanında benim ibanez i almadan önce bundan düşünmüştüm daha doğrusu JP düşünmüştüm ancak ikiside stokta olmayında maalesef...

Musicman kalitesini sormuşsun, çok iyidir, alt üst model farketmeksizin aynı kalitede olur genellikle...

JP modeli dediğim John Petrucci'nin kendi kullandığı model...

Steve Morse da aynı şekilde kendi gitarı yani...

Sadece adı steve morse değil

Afiyetle yiyebilirsiniz...

Yorum

steve morse model music man çaldıktan sonra ilk yorumum,hah sonunda hacı olduk allah kabul etsin olmuştu))efsane bir alet,üst sınırları zorlayan türden.ama tabi beklentileri karşılaması da önemli,

öncelikle alette 11 yollu değil beş yollu manyetik anahtarı var fakat yanlarda iki tane ekstra switch vardı hatırladığım kadarıyla,bu switchlerin de yardımıyla,değişik kombinasyonlar yapılabiliyor hele bir de ton kontrollerini falan eklediğinizde,ton yelpazesi inanılmaz geniş bir gitar olarak karşımıza çıkıyor

bu aleti alacak arkadaşlarıma bir diğer söylemek istediğim şey ise,eğer ibanez gibi u saplı ince klavyeli rahat gitarlara alışkınsanız,sap sizi hayal kırıklığına uğratabilir,zira oldukça kalın,c sap var ve çaım rahatlığında aradığınızı vermeyebilir bu yüzden ama mükemmel de bir sustain sağlıyor

herşey bir yana üzerine çok konuşulacak bir alet de değil,adı yeter, music man steve morse signature...

Yorum

Şimdi aslındab en çok iyi bilmiyorum çalmayı.6 ay oldu başlıyalı.Ama babama birdaha gitar aldıracak fırsatım olmaz.Hazır Össden sonra aldıracam fırsatını bulmuşken.

Bunu mu aliim yoksa İbanez Jem555 mi bilemedim.Ben metal sevmem aradığım ton bu eminim.Ama ellerim gerçekten çok küçük.Klavye sorun olur mu sizce.Yani rahatlığı önemli dğeil de elim yetişir mi üst tellere Ben Washburn x11de zorlanıyorum bayaa.Özellikle 12.perdeden sonra.

Yorum

jp çok müthişmiş onada bir bak bence

Yorum

Yok onu düşünmüyorum.Steve Morse hayranı olduğum için birazda onu düşünüyorum :d

Evet beyler klavyede elim son tele yetişir mi Washburn x11 de zorlanıyorum kendi tutuş stilimle ancak

Yorum

zamanla alışırsın bence hiç dert etme,
                  jem 555 i de düşünme bile,bu aletin yanına bile yaklaşamaz,eğer jem alacaksan japon üretim olsun 777 falan gibi

Yorum

Yok o kadar param Bu gitarı alacam inşallah.O gün para sıkıntısı çıkarsa mecburen jem555.Çıkmassa bu.

Yorum

bunun yanında jem 555 in lafı mı olur

Yorum

Ya bu gitar mydukkanda 2.7 milyar.Stokta yok.Jem555 ise 2 milyar.Ve ben mağazadan alacağım.Yani Jem 555 almam için iki durum olmalı;
                        Ya Steve MOrse Signature hiçbir mağazada bulamıyacağım.
                        Ya da 2.7ü denkleştiremeyeceğim.

Beyler satıldığı bir mağaza biliyor musunuz?İnternetten getirtemem.Yurtdışından da.Ama almak için Türkiyenin heryerine gidebilirim.

Yorum

ankara pan müzik music man getirtebiliyor
                          zuhal müzik (istanbul, ankara) onlarda getirebiliyor diye biliyorum ama emin değilim
                          birde tüneldeki mağzaları biliyorsan internet adreslerine gir bak en iyisi bu şimdilik

Yorum

Ankaraya geldim diyelim ki Haziranda filan gider alabilirim.Getirtme derken ne kadar sürede gelir?Laylaylomun 3 4 ay beklettiğini duydum.Pan o akdar abartıyor mu?Zaten ya Zuhale gidecektim ya da hiçbiryere.Şimdi Panı öğrendik İkisinede bakacam.Ama önce birkaç sorumluluğumu yerine getirmem lazım.

Yorum

Dükkandan getirtirken şansa bağlı 1-5 ay gibi geniş bir bekleme süresi var; ama ben sana pşunu tavsiye edeyim, beklememek için istediğin gitardan vazgeçme, benim gözüm süreden korkmuştu sabit köprülü yerine floyd roselu ibanez almıştım, şimdi pişmanım

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X