walla bzm bi arkadaşda wardı. stüdyoda çalmıştk beraber. tonları çok gzldi doğrusu. alırsan pişman olcaanı sanmam. tabi denemek en iisi daha gitarmı almadm x6 alcam.ama az daha param olsa alırdm bu gitarı
arkadaşlar biraz daha düzgün bir türkçe kullanarak yazarsanız mesajlarınızı çok daha iyi olur..hem okumakta zorluk çekmeyiz hem de forum kirlenmemiş olur..anlayışınız için teşekkürler..
uzun yillardir jackson kullanirim, js serisi bir gitar jackson adını haketmez bence, bütçen sınırlıysa cort yahut ibanez istediğin rahatlığı ve tonları verecektir. Jackson un low profile gitarları japonya da üretilen duncan designed manyetikli X ve Pro serileridir.
Js serisi ise low değil çukur profilde kalıyor ve köpekbalığı yüzgeci inlayleri bile yok ki bunlar bir jackson gitarın simgesidir.
mydukkan dan ismarlayip yarın eline geçecek herhangi bir cort-ibanez seni daha mutlu eder.
Bence Sağlam gitar tonları çok iyi fakat tremoloyu kullanırken bıraz dıkkat edılmesı gerekıyo herhalde fazla sağlam deıl sanırım arkadasın ki attı da.**** bunların fiyatın şuanı tam bılen var mı?
Jackson Dinky JS 20 400 Ytl buldum ben 2. Elini almayi planliyorumdum ama kimse JS Serisinden memnun olmadığını gorunce bende vazgectim eger sen hala israrcıysan ilanın linkini atabilirim resimlerine falan baktım her hangibi cizik vuruk gorunmuyor gayette temize benziyor.
Yorum