Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Jackson Custom Shop X Series King V Hk.
Collapse
X
-
X serisi malzemesi iyi ancak görüntüsü o fiyata değmez. Bildiğim kadarıyla klavyede binding bile yok. O paraya başka model alabilirsin. Ben 1999 Ghost Flame King V var ve muhteşem klavye ve özelikleriyle bir numaradır. Daha sonra EMG 81 85 ler taktım süper oldu. Senin bahsettiğin model gibi oldu ve şu anki Custom Shop kategorisinde. X serisi ise bu fiyata kendini estetik olarak göstermiyor ancak eminim ki işçiliği iyidir. Ancak o kadar parayı veren Custom Shop için zorlarsa daha mutlu olacaktır.
Yorum bırak:
-
Bu gitar öncelikle custom shop değil. Custom shop olabilmesi için Headstockta Custom Shop yazısı olması ve tek üretim olması gerekir. Burada ise X series ibaresi var bu seri üretim olduğu anlamına gelir. Bu alet **** bir kişide var en önemlisi Kreator'dan Mille Petrozza. Kalite olarak dersen Amerikan Jacksonlarla eşdeğer bir kalitesi var , belki de biraz daha üstündür denemeden bişey diyemeyeceğim. Ama bildiğim şey bir Custom olmadığı.
Yorum bırak:
-
Custom shop bir gitar ise iyi olmasi gerekir. Fiyati ne kadar bilmiyorum; ancak fiyatina gore yorum yapmak en iyisi olacaktir.
Yorum bırak:
-
Ynx kardeşim ilgin için teşekkürler. İstediğim görüş bu gitarı almayı planlıyorum özelliğine göre birşeyin karşılığında tarafıma gelecektir. Fakat sapta,klavyede kullanılan malzeme manyetikler olsun yani nası tatmin edici bi ozellige sahipmi bir jakson rr1 kalitesindemidir? yani görüş derken sadece bunlar boyle bi gitarin fiyatı ne eder gibisinden teşekkürler kolay gelsin.
Yorum bırak:
-
Jackson Custom Shop X Series King V Hk.
Merhabalar,
asagidaki custom hakkında goruslerinizi alabilirmiyim
Jackson Custom Shop X Series King V
Model Name USA Custom Shop King V™
Body Style King V
Series X Series
Color Black Satin Finish w/ Silver Bevels
Body Alder
Neck Unpainted Gun Stock Oil Finished Neck-Thru-Body Quartersawn Maple & Bound Fingerboard
Neck Dimensions 3rd Fret: .755”, 12th Fret: .835” Speed Neck & Reverse Headstock
Tuning Machines Sealed Die-Cast Tuners
Fingerboard Ebony with Compound 12” to 16” Radius
No. of Frets 24 Jumbo Frets
Bridge Pickup EMG 81x Humbucking Painted Pickup
Neck Pickup EMG 85x Humbucking Pickup
Inlays Sterling Silver Shark Fin Position Inlays, Sterling Silver Logo Inlay and Black Binding
Controls Master Volume, Master Tone
Bridge Floyd Rose® Original™ double-locking 2-Point Tremolo
Pickup Switching 3 Position Toggle
Hardware Black
Strings NPS, Gauges:
.009, .011, .016, .024, .032, .042
Case Jackson Case Included
Pickguard None
Scale Length 25.5” (648mm)
Width at Nut 1-11/16” (43mm)
Electronics CTS® Pots and Switchcraft® Switches
Unique Features Jackson 6-In-Line Pointed Reverse Headstock,