taha korkmaz isimli üyeden alıntı
Mesajı göster
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Zuhal Müzik Hakkında
Collapse
X
-
taha korkmaz isimli üyeden alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bana acilan beni al şarkısının notaları lazım ama do re şeklinde değil şekilli olarak içi dolu yuvarlaklar falan varya onlardan
Yorum bırak:
-
arkadaşlar bana acilan beni al şarkısının notaları lazım ama do re şeklinde değil şekilli olarak içi dolu yuvarlaklar falan varya onlardan
Yorum bırak:
-
Zuhal el değmemiş gitar veriyor.Şöyle açıklıyim depoları alibeyköy'deymiş ve 1 gün içinde depodan getirebiliyorlarmış.
Benim gibi Jackson alacak arkadaşlara bir duyurum var.Zuhal 3 hafta sonra Emg manyetikli Jacksonları getirecekmiş hangi modeller diye sormadım çünkü ben rr3 sormaya gitmiştim rr3'ün emg modelleri gelicekmiş hadi hayırlısı =)
Yorum bırak:
-
peki zuhal müzik veya tüneldeki öbür mağazalar pazar günleride açık oluyormu
Yorum bırak:
-
Sudden_deth isimli üyeden alıntı Mesajı gösterel değmemiş gitar o kadar iyi değil aslında zuhal her gelen gitarı denermiş oyle diyorlar özellikle orta ve üst sınıf gitarları bir yerlerinde hata varsa geri gönderirlermiş vs... teşhir ürünü almamaya gayret edin o bildiğin 2. el oluyor ama mağazanın denemesi kötü değil hatta iyi bir şey.
Direk geldiği gibi göndermiyor.
Hiç sorun çıkmadı bu zamana kadar, rastlamadımda.
Yorum bırak:
-
el değmemiş gitar o kadar iyi değil aslında zuhal her gelen gitarı denermiş oyle diyorlar özellikle orta ve üst sınıf gitarları bir yerlerinde hata varsa geri gönderirlermiş vs... teşhir ürünü almamaya gayret edin o bildiğin 2. el oluyor ama mağazanın denemesi kötü değil hatta iyi bir şey.
Yorum bırak:
-
kornburak isimli üyeden alıntı Mesajı gösterSevgili arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. pazartesi gidip sonunda gitarımı alacağım tünelden mesela zuhalden aldığınız zaman orda duran gitarımı yoksa açılmamış sıfır kutusunda olanı mı veriyorlar cevaplarsanız sevinirim
Ellerinde yoksa getirtirler.
Yorum bırak:
-
Sevgili arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. pazartesi gidip sonunda gitarımı alacağım tünelden mesela zuhalden aldığınız zaman orda duran gitarımı yoksa açılmamış sıfır kutusunda olanı mı veriyorlar cevaplarsanız sevinirim
Yorum bırak:
-
haftasonu gittim 3 hafta sonra rr3 emg'li jacksonlar gelecekmiş.Birkaç model dahada emg'li gelcekmiş.
Yorum bırak:
-
bu jackson seri numaraları 2001 kadar sitesinde başka bi yoldan seri numarasını yazıp ne zaman üretildiğine bakabiliriz ?
Yorum bırak:
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum bırak: