Duyuru

Collapse
No announcement yet.

peavey amfi!!!

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

peavey amfi!!!

slm arkadaşlar ben amerikadan amfi alacagim. roland cube 30x almayi dusunuyordum ama bir arkadasin tavsiyesi uzerine peaveylere baktim.. bu amfiler nasildir?

http://www.guitarcenter.com/shop/product/buy_peavey_transtube_110_efx_combo?full_sku=481367

http://www.guitarcenter.com/shop/product/Peavey-Envoy-110-Guitar-Amplifier-with-TransTube-Technology?full_sku=481333

bu ikisi ilk gozume carpanlar ama cd in yok ***....

ne dersiniz roland cube a deger mi ? ? trans tube teknolojisi varmis amfilerde..

peavey transtube hybrit amfiler arasında en iyilerdendir. üstündeki efektlerden chorus iyi değil. diğerleri idare eder. cube 30 bunların yanında hafif kalır. hocam sen de bi alamadın şu amfiyi

Yorum

abo sorma ***.. 19 haziranda gidecegim. burdan aratirayim oradan alacagim (amerika)

gitmisken ne kadar iyisini alirsak o kadar iyi.. aratiralim bakalim... roland cube 30x de tamamdim ama peavey lerde agir duruyor , iyi biseye benziyor.. kullananlara sormak lazimm

Yorum

hocam iyi bir şeye benziyor ne demekyapeavey ler manyak amfilerdir türkiyede pek bulunmaz güzel modelleri. git peavey al sert tonlar istiyorsan.driveleri çok güzeldir . roland larda iyi işler yapmaya başladılar ama peavey le yan yana koyulacak amfiler değildir.

Yorum

peavey transtube hybrit amfiler arasında en iyilerdendir. üstündeki efektlerden chorus iyi değil. diğerleri idare eder. cube 30 bunların yanında hafif kalır. hocam sen de bi alamadın şu amfiyi
          bu amfilerin hybrid olduğu konusunda emin misin artanis,bu konuda seni otorite kabul ederim de,bildiğim kadarıyla transtube teknolojisi bir nevi valve simülasyonnu,transistörlü den tüplü amfi kalitesinde ses yakalamayı amaçlyan bi devre(trans-tube)yani fdd gibi.ve amfinin feature larında böyle bi özellik belirtmemiş,o yüzden merak ettim.bu arada benim tercihim bu üçü arasından envoy olurdu

Yorum

Bu düzeltme için teşekkür ederim warlock. Okuduğumda senin de dediğin gibi bu amfilerin lambadan geçen bi preamp katı değil; tamamen transistörlü ama lamba dinamiklerini taklit eden bir devresi olduğunu gördüm. Haklısın. Tekrar sağol ben de öğrenmiş oldum sayende.

Yorum

Valla o Peavey'leri bilmiyorum ama arada fazla fiyat farkı yok Roland'la dolayısıyla Peavey iyidir diye atlamamak lazım bence deneyip görmek gerek. O Peavey'lerin Amerikan olduğunu da sanmıyorum açıkçası, bilgisi olan varsa bekleriz.

Yorum

abi neticede , bi nevi lordumuzda hakli. roland cube la pek bi fiyat farki yok aralarinda.

ama bi de soyle bisey olabilir, roland reklam yapiyodyr , fiyata bindiriyodur ama peavey tuketiciyi dusunuyo olabilir mi acaba.. abi cok sacma oldu ***.. sanki peaveynin sahibi cem uzan da , halki dusunecek. benimki de laf yanii

Yorum

eyvallah artanis,ben de çok düşündüm aslında tüplü amfü konusunda senin lafının üstüne laf koymadan önceo yüzden özellikle araştırdım

konuyu okuduktan sonra kendi çapımda bi araştırma yaptım ve envoy un her iki kanalında da üç farklı tonal seçenek olduğunu gördüm,bu tonal varyasyonlar yakalama açısından çok mantıklı geldi bana,tamam roland cube de de tonal varyasyon adına bir çok şey var fakat bildiğim kadarıyla dijital bir amfi bu.o yüzden peavey daha doğal sesler verecektir görüşündeyim.
                  buna ek olarakenvoy da footswitch le kontrol edilebilen ve seviyesi amfi üzerinden ayarlanabilen boost kontrolü de varmış,bu da çok güzel bir özellik. yine de bizzat denemek lazım bence.

Yorum

Peavey ler kalite amfilerdir. Metal müzik dinleyen çoğu kesim bu amfileri beğenir. Ben Peavey Bandit 112 nin performansına şahit oldum ve gerçekten mükemmel amfi. Diğerleri de herhalde aynı performansı veriri diye düşünüyorum...

Yorum

ya bu peavey anfilerini stüdyoda çalma fırsatım oldu.çok geniş bir ton aralığı var.**** vintage ve modern adı verilen iki anahtarı var.bu sayede eski ve modern sesleri elde etmek mümkün.Hele distortionları mt-2 yi aratmaz yani.Delay desen mükemmel.Footswitchde var.Ee daha ne olsun dimi ama

Yorum

yani peavey roland cube 30x den daha iyi midir? ? ikisi arasinda hangisini tercih etmek mantiklidir. ben amerikadan alacagim amfiyi ?

Find what you are looking for at Guitar Center with the GuitarCenter.com site map. Browse by product, brand and more

Find what you are looking for at Guitar Center with the GuitarCenter.com site map. Browse by product, brand and more

bu peavey lerden hangisi daha iyi? ? bir de ses girisi olsun istiyorum. pro 5 den caldigim icin, bilgisayari da ona baglayip , guitar pro ile ayni anda calmayi dusunuyorum.

Düzenleyen - child_of_angels on 15/05/2007 21:16:58

Yorum

O zaman senin tercihin cube 30 olmalı. Peavey ler o kadar fonksiyonlu aletler diil. Amerikadan alacaksan aslında bence cube 60 a bak. Nasıl olsa burdaki fiyatındandaha ucuzdur

Yorum

60 cok fazla olur , fiyatida fazla olur zaten. 30 idealdir. 6 aydir calisiyorum zaten gitaz uzerinde.. simdi 60 watt amfi almanin alemi yokk ...

en iyisi roland olacak dedigin gibi heralde gene. .

Yorum

kardeşim, madem bu olayın başlarındasın ve watt konusunda çok yüksek bir şeyler istemiyorsun cube 30 u al sen temiz iş,tonlarından çok memnun kalırsın.ona şüphem yok.başarılı bir alet yapmış roland.hayrını gör diyorum şimdiden.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X