Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Carvin Sx 100

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Carvin Sx 100

Selam Arkadaşlar Size Bir Sorum Olacak Carvin Sx 100 Amfi Full Lambalımı Yoksa Lambasızmı Amfiyi Linkte Görebilirsiniz

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3480&gid=1087

Vede Son Olarak Bu Fiyata Değermi **** Başka Alternatifler Mevcutmu

Selamlar Burak

Carvin sx100 lambasız bir amfidir. Fakat tonları hybridlerden daha tatmin edicidir.Şahsen vox ad50vt ile arasında gidip geldiğim tek amfiydi. El yapımı bir amfi!

Clean tonları ve distortion tonu süperdir. Orjinal amerikan üretimlidir.

Efektleride boldur. Reverb , chorus falan

Evet Burak o parayı kesinlikle hakeden bir amfi. Vox ad50vt de düşünebilirsin aynı fiyata marshall avt50 ve laney lv 200 ler var

Açıkçası marjinal bir seçim olur. Ama o amfi o parayı kesinlikle hakediyor.

Şu an senin yerinde olsam laney lv200 ve arvin sx 100 arasında giderdim.Bu amfilerin özellikle cleanleri çok sağlam. Voxu herkes beyenmeyebilir. Ama bu iki amfininde clean tonu çok başarılıdır.

Özellikle carvinin clean tonu sıcacıktır. Pedalın falan varsa çok güzel performans alırsın

Sevgiyle Kal

Sevgiyle Kal

Düzenleyen - TrueLiar on 18/09/2008 13:49:42

Yorum

Bende sx100 ile vintage 16 arasında kaldım. Fiyatları da yakın. Ancak ikisini de deneyemedim,

edit: ufak birşey daha sormak istiyorum. Carvin sx300'de tube harmonic emülatör diye birşey gözüme çarptı. Tam olarak neyin nesidir bu emülatör?

Düzenleyen - The_Philosopher on 18/09/2008 14:42:45

Yorum

Laney tf100 lerde olan sistem. Lambalı değil ama taklit yapıyor. Fakat hybrid de değil

Yorum

Carvin sx100'ün sesini az da açsanız yüksek bir sesle karşılaşıyorsunuz.Sesini açamadığım için olsa gerek drıve tatmin etmedi.Dec müzike gidip denemeyi düşünen olursa satıcıyla fazla muhattap olmamasını öneririm.Çünkü karşındaki kişiyi müzisyen ya da müşteri olarak değil de rakip gören enteresan biri.

Yorum

Maalesef DEC Müzik'te amfi denemek kadar sıkıntılı birşey yok. Gerçi artık her yer öyle, kaliteli bir ekipman denemek çok zor.

Özellikle Vai'in kafa kabinini dinlerken 0.5 sese açınca hiç drive çıkmaması benim amfiden hiç memnun kalmamama neden olmuştu.

Yorum

Carvin vintage16 için "doubleshot dıst.la kullanılmaz lambalı ampliye gerek yok pedalın tonu olacak amplinin tonu olmayacak"dedi DEC müzikteki satıcı."Sen ne zamandır gitar çalıyorsun?"diye imâlı bir şekilde tavır takındı.Böyle insanlar olunca deneyemiyoruz istediğimiz aletleri.

Yorum

allah allah böyle yorumu da ilk defa duyuyorum,herkes bir şeyler uydurmuş.vardır elbet bir bildiği de yine kendi bilgisi kendisine fayda sağlasın,eski bir vintage 16 sahibi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki,vintage 16 gayet de her türlü pedalla kullanılır.zaten tek kanallı bir amfi,drive alabilmek için çok yüklenmek gerekiyor.Ben uzun zaman kullandım,özellikle ADD+ tube drive 2(fulltone Fulldrive mosfet 2 kopyası)ile inanılmaz güzel tonlar yakalanabiliyor.çeştili drive pedallarıyla da denedim,amfi kendi tonundan taviz vermiyor,gayet de o güzel midleri yansıtıyor.Alınası bir amfi

Yorum

Geç oldu ama teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Tarz olrak uymadı yoksa alırdım vintage16 güzel alet.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X