Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Behringer Amfler

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Behringer Amfler

Arkadaşlar bu amfinin genel kalitesi fiyat-performans ilişkisi ve tonları hakkında ilgi almak istiyorum.Umarım yardımcı olursunuz.

bu konuyla ilgili başka konular olduğunu biliyorum ama bu başlıkta kesin bilgilerle toparlanması amacı güdüyorum...

modelini vermeden hiç bir şey diyemem bazı modelleri güzel bazıları kötüdür sen amfinin modelini verirsen yardımcı oluruz

Yorum

Behringer Vintager AC108 Elektro gitar amfisi

bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz. Sanırım lamba var amfide ama çıkış değil. Kullanan birileri tarafından ses kalitesi(clean, overdrive) bilgi verebilirlermi acaba? hangi sesleri güzel verir, tavsiye edermisiniz?

Yorum

... Sanırım lamba var amfide ama çıkış değil...
        çıkışta lamba yok derken ne demek istiyorsun?

Yorum

Power amp katı lambasız demek istiyor.

Yorum

beyler 15w lık elektro gitar amfi olan modelinden bahsediorm tüplü galba ama okuduğum kadarıyla çabuk sapıtan bi alet siz ne diyosunuz?

Yorum

Bende o amfiden var... Lambalı harika harika bir gain gücü ve kontrolü... Herkeze öneririm 4/4lük bir amfi...

Yorum

gmx 210 modelini kullanmıştım 5-6 ay boyunca, fazla sevmedim açıkçası. Clean tonları vasat drivelar fena değil işte öyle oyuncak gibi bir amfiydi.

Yorum

Behringer GMX-110 bu amfiye ne diyosunuz gerçi konu açtım ama madem yeri geldi burdada soriim

Yorum

Evet Behringer GMX-110 ibanezden taha pahalı olduguna göre birşeyi vardır herhalde ???

Yorum

Belkide daha fazla birşeyi yoktur çünkü behringer kesinlikle kalite kalite mal üretiyor.

Mesela düşük ve ucuz bir modelse bilin ki çin malıdır.

Daha önce konserlere ses sistemi kirayalan bir yerde staj yaptım. Kendi boyumda behringerler gördüm. Özel yapım behringerler gördüm. Kesinlikle inanılmazlardı. Belki kullanım amaçları farklı fakat kaliteli ürünleri gerçekten ne kadar kaliteliyse çin malı ürünleri bir o kadar dandik.

Şey gibi düşünün Amerikan Jackson ve Hindistan Jackson gibi... Birinin peşinde koşarsınız diğerinin yüzüne bakmazsınız... Aynen bu hesap. Hangi ülkenin malı olduğu oldukça önemli şu anda behringerlerin...

Yorum

Behringer hybrid amfilerini oldukça kaliteli üretmektedir. Hem kullanılan malzeme hem de ton olarak oldukça iyi amfilerdir. Drive da boost etmeden çok fazla bir şey beklememek en doğrusu. Ama cleande ne ibanezler ne marshall ın mg leri eline su dökemez. Daha dün stüdyoda mg100fx çaldım, zaten potu bozulmuştu. Berbat bir amfi kesinlikle. Üstelik çabucak volume potunun bozulması bence kullanılan malzemenin dandikliğini gösterir. Behringer'in her amfisi iyi değildir. Ama ben gm108 kullandım, gdi21 devresi var üzerinde ve bu yeni başlayanları bir süre götürüyor. Şu an hala kullandığım amfi ise ac112 hybrid bir amfi, ve cleande lamba etkisi oldukça iyi. Denemeyen bilemez.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X