bir arkadaştan duyduğum öneriden dolayı bu ikisini kıyaslamanızı istiyorum bee lambalı...belki bu kararınızı çok etkiler ama bana sorarsanız cube 20 ezer geçer diye düşünüyorum...yorumlarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
roland cube 20 vs ibanez valbee vbg
Collapse
X
-
ibanez valbee 5 wattlık alltube olduğu söylenen bir amfi (ne kadar doğru bilemiyorum çünkü içindeki tubelerin çıkış gücü yaklaşık 20 25 watt ama amfi 5 watt). Clean tonları gayet iyi bence ekolayzırı çok değişken. ufak oynamalar bile tonu bayağı değiştiriyor.ısındıkça daha da güzelleşiyor amfi. 5 watt olduğuna bakmayın evde köklemesi kasar biraz. overdrive ı na gelince. Overdrive ı da ibanezin distortionlu enteresan bir tonudur. Çok kötü değildir ben beğenmedim ama tarzıma gelmediği için beğenmedim. O amfiyi düşüneceksem yanna güzel bir drive pedalı da düşünür öyle alırdım. Yalnız amfinin şöyle kötü özellikleri var
1- reverbi yok. önemsiz gibi gözükebilir ama spring reverbli ve lambalı bir amfiden alacağınız tonları duyunca bir taraflarınız düşebilir.
2- sesi köklediğinizde özellikle overdrive da hoperlor yetersiz kalıyor. hafiften çatlıyor ve basslar cızlıyor falan. Bu da lambalı amfim var sesi köklüyorum manyak ton alıyorum felsefesine aykırı kalıyor biraz
roland cube 20 ye gelince... Aletin üzerindeki efektler bir ev kullancıcısını rahatlıkla tatmin eder. Sahne kullanıcısını da tatmin eder (zırt pırt efekt değişmicekseniz). Pedal medal para harcamana gerek kalmaz. power squizer midir nedir o halt sayesinde düşük volume da maximum performans
nokta
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum