Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kontrabass/kontrbas almak istiyorum yardimci olurmusunuz

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Kontrabass/kontrbas almak istiyorum yardimci olurmusunuz

Merhaba
    Yaklasik 10 yildan uzun süredir elektro gitar caliyorum ve sonradan müzik yelpazemi gelistirmek icin didgeridoo ve synthesizer calmaya basladim.bunlara ek olarak Yaklasik 1 yildir ud enstrümanini ögrenmeye verdim kendimi.bu yüzden ud ile perdesiz enstrümanlara karsi asiri ilgim artti.bu yaz icerisinde perdesiz gitar ve kontrbas almak istiyorum.özellikle kontrbas hakkinda hicbiryerde yeterli bilgiye ulasamiyorum.3/4 lük jazz,blues ve rockabily tarzina yogunlasmak icin yeni baslangic icin kontrbas ariyorum.bilgisi olanlardan yardim istiyorum.cin mali olmayan sesi dolgun kaliteli bir ses alabilecegim baslangic enstrümani istiyorum.el yapimi bir kontrbas yaptirmak isterdim fakat epey pahali olacak baslangic icin.oyüzden Strunal markasini arastiriyorum bilgisi olan varmi.bildigim kadariyla Çek markasi olup Çek cumhuriyetinde üretilen bir o var sanirim.sizin önerilerinizi bekliyorum.kontrbas alirken nelere dikkat etmem gerekli,hangi markalar iyidir nereden almami önerirsiniz bunlari da belirtirseniz sevinirim
    Son güncelleyen sakatat_sfu6; 28-05-2014, 21:57.

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
X