Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yasak Enstruman "Glass Harmonica"
Collapse
X
-
Daha önce de duymuştum tekrar dinledim insanı bir değişik hissettiriyor gerçekten.
Yorum bırak:
-
Seslerin bir kısmı kulakların duyabileceği frekansta çıkıyor ama belirli bir süre sonra bu frekans ile duyamadığımız bir frekans arasında git gel yapıyor.Dinleyen kişide bunu duymak isteyip duyamadığından kafası hoş oluyor.Ama daha delirenini görmedim.
Yorum bırak:
-
restoranda çalışıyorum haliyle bira şarap şampanya bardakları var onları silerken genelde 6 tane falan yapıyorum böyle suyu falan koyuyorum içine
muhteşem bir sesi var araştırmaya başladım bir tane yapıcam kendime =) adam 13 bardak koymuş 3 sıra halinde toplam 39 tane büyükten küçüğe doğru **** koyduğun su miktarına göre ses değişiyor ben yaptığımda hepsi aynı bardaklarda farklı su miktarları ile yapıyorum =) ama bunu piano gibi düşünebiliriz bence =) ama kusursuz bir akort gerçektende zor bir iş
1 saattir sürekli dinlemekteyim böyle bi rahatlık bir huzur ne bileyim kafam hoş oldu sanki =) çok büyüleyici birşey ya mutlaka yapıcam bi tane 12 sinde mmaş alıyorum gidicem ona göre seçip alıcam bardakları falan =)
Yorum bırak:
-
Harry Potter filminin müziklerinden bazılarındada bu enstürman kullanılıyor.
Yorum bırak:
-
Dünya Kupası maçlarında vuvuzela yerine kullanılsa rahatsız olmayacağım enstürmandır.
Yorum bırak:
-
ben o delirdim,psikolojim bozuldu diyemicem ama şöyle bir şey var kesinlikle rahatsız edici bir sesi var,uğultusu ve tınlaması benim hiç hoşuma gitmedi videoları izlerken...asla dinlemek istemeyeceğim bir alet,uzun süre maruz kalırsam akustik bir ortamda ve yüksek seste orda duracağımı sanmıyorum en azından
Yorum bırak:
-
Olay sesin düzeyi ile ilgili değil frekansıyla ilgili hoparlörünün senini açarsan yüksek desibele ulaşırşın zaten.
Yorum bırak:
-
Bildiğim kadarıyla, bu enstrümanın ses desibelini ses sistemimiz bize aktaramıyor. Bu yüzden bizim duyduğumuz ses bize zarar verici bir ses değil, bu yazıda bahsedilen olaylar bu enstrümanı canlı dinleyerek oluşan tepkiler... Kısacası bizim şu an yaşadıklarımız sadece psikolojik
Yorum bırak:
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum bırak: