Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klasik Gitar "Tarzlari"

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Eğitim Klasik Gitar "Tarzlari"

Sa Arkadaslar,

Baslik Tam uydumu bilmiyorum :S kusuruma bakmayin artik
    Gelelim soruma Ben eski ve yeni turk slow sarkilari dinliyen biriyim ve bazende Rock dinlerim ama oyle Hard Rock veya Metal gibi seyler deyil, Aklimda Klasik gitar almak vardi fakat soyle bir sey varki klasik gitar yapanlar daha cok ritim atiyor ve sarki soyluyorlar benim sesim guzel olmadigindan pek ritim isine girmicem klasik ile de tek solo atilmaz sanirim hos olmaz bu yuzden elektro almayi dusundum bi ara en azindan onunla guzel sololar atarim diye ama o da gitar gibi deyil yok amfi ye bagla yok pedal dir falan pek gitar gibi gelmiyor "Gitar dedigin Tellere vurunca ses cikacak" cok kararsizim bana doru yolu gostericek bir ALLAH'in Kullu yok mu ?

Biraz uzun oldu k.bakmayin Zaman ayirip okuyan ve cevap veren Arkadaslara Simdiden cok tesekkurler...

Selametle Kalin...
    Son güncelleyen mantar0201; 16-12-2009, 23:33.

dostum klasik gitari bence sadece ritim ve solo olarak düşünme mesela romence adlı parça klasik gitar bence kafa dinlemelik parçalardan biridir.Ayrıca ben klasik gitar,bas gitar,elektro solo ve ritimde çalıyorum amatör olorak.Benimde sesim iyi değildir.(berbatda diye biliriz)Ama sonuç olarak bende sölüyorum yeri gelince yani bence sende klasik gitarla başlamalısın ruhunu dinlendireceğine emin olabilirsin.

Yorum

Klasik gitarin Sesi Cok hosuma gidiyor aslinda ama iste boyle bazi Soru isaretleri var kafamda
      Ritim falan atmadigim icin elektroya yonelicektim ama oda amfi pedal falan olaylarindan pek hosuma gitmiyor ama ses olarak guzel bazi arkadaslar slow sarkilarin solosunu atmis cok hosuma gitti, anlican benim hem KLASIK hem ELEKTRO var icimde ama kendim icin en hayirlisi neyse onu almak istiyorum olay gectikten sonra tuhh keske sunu alsaydim bana daha cok uygun demek istemiyorum.
      Yardimlarinizi esirgemeyin beyler

Yorum

belli bir süre klasik çalmanı öneririm o arada ritm kulağın gelişir ellerini kullanmayı öğrenirsin tab nedir akor nedir ufak tefek bilgileri öğrenirsin hem parmak kasların daha gelişmiş olur

Yorum

Yardımcı olmayı hepimiz isteriz tabiki ancak benzer sorunların konuşulduğu başlıklardan devam etmenizi öneririm size. Klasik gitar mı elektro mu ? diye sabit başlıklar da var. Lütfen aynı sorunu orda belirtiniz.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X