Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Camps FL 11

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Camps FL 11

Slm Arkadaşlar,

CAMPS FL11 Modeli flamenko için sizce iyimidir?Bi ara forumda yanlış hatırlamıyorsam CAMPS'in flamenko modellerinin çok iyi olduğunu duymuştum.Eğerki Yeni Yaptırdığım el yapımı Flamenko gitarımdan daha üstün özelliklere sahipse değiştirmeyi düşünüyorum...KULLANAN ya da BİLGİ SAHİBİ arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu arada forumda,bir önceki konu başlığı altında yeni yaptırdığım gitarımınresimlerini koymuştum,görmek isteyenler için... BOL FLAMENKOLU GÜNLER...

Düzenleyen - gitarra_e on 28/09/2006 13:05:29

Arkadaşım gitarının resimlerini görmüştüm ancak gitarın sesini duymadan yorum yapmamız pek sağlıklı olmayacaktır. Bir gitar yaptırmak masraflı ve meşakatli bir iştir. Açıkçası şu an ben de o caseret ve kaynak yok. O yüzden değişim için iyi düşünmeni tavsiye ederim. Resimlerden hareketle konuşacak olursam gitarın ağacı salt flamenko için pek de uygun değil gördüğüm kadarıyla. Ayrıca kesik kasa gitarlar da flamenkoda pek kullanılmaz.

Camps'e gelince deneme şansım olmuştu. Hoş bir tınısı var ancak benim pek içime sinmedi. Bu arada bildiğim kadarıyla birçok sanatçının arkasında çalan müzisyenler bu markayı kullanıyor. Ancak Camps bence ödenen parayı pek de hak eden bir gitar değil.

Eğer flamenkoda yoğunlaşmayacaksan elindeki gitarın kıymetini bilmeni tavsiye ederim. Ama gitarından flamenko tınısı alamıyorsan Camps'i tercih etmemeni öneririm. Elbette o fiyata muazzam bir konser gitarı edinmek mümkün değil ancak Camps'ten kalite olarak biraz daha iyi gitarlar var.
    Kolay gelsin...

Yorum

Alhambra 3f kötü,7f güzel ama 10fp kadar güzel değil.yamaha 182sf modelleri de sanırsam 3f gibi birşey,çok sert sesi var,ince sesler o kadar da iyi değil.

Yorum

esteve 8f oneriyorum. ben hala inanamıyorum fl2 de denemistim ama esteve 660 scale sayesinde mi bilmiyorum icinde kocaman bir amfi var gibi. sonuc itibariyle bir arastir derim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X