Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flamenko Gitar tel yüksekliği?

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Flamenko Gitar tel yüksekliği?

    Merhaba arkadaşlar, üç gün önce Raimundo 135 Flamenko Serisi modeli gitarı aldım. Gitar geleneksel Flamenko standartlarında üretilen bir gitar. Yalnız bir sorum olacak, Flamenko gitarların diğer klasik gitarlara göre tel yüksekliği biraz daha mı fazla oluyor?

    Uzun zamandır Godin kullanıyorum, birden buna geçince çalımda zorluk yaşadım haliyle Üzerinde Savarez Alliance HT teller var, tellerle beraber tel yüksekliği de biraz fazla olunca çalımda çok rahat değil, ama dediğim gibi Flamenko gitarların genel yapısı bu şekildeyse alışmak çok uzun sürmez.

    Do Re den almıştım götürdüğümde bunun normal olduğunu söylediler, sizce eşik düşürme yoluna gitmeli miyim? Yoksa Diğer klasik gitarlara nazaran bu gitarların tel aralığı daha yüksek mi kalıyor. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler

    #2
    Flamenko gitarda tel yuksekligi, klasik gitardan daha azdir. Cunku flamenko gitarda hiz ve performans onemlidir. Bu acidan flamenko gitar, klasik gitardan daha rahattir. Forumda klasik ve flamenko gitar arasindaki farklarla ilgili konular mevcut.

    Esik dusurme isini magaza ile degil de bir lutiye ile konussaniz daha iyi olur. Bazen, saptaki kusurlar nedeniyle cizirdiyi onlemek icin de esik yuksek tutulabiliyor.

    Yorum

    Unconfigured Ad Widget

    Collapse
    Initializing Tabs & loading Content...
    Initializing Tabs & loading Content...

    Trending

    Collapse

    Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

    Çalışıyor...
    X