Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1000 ytl ye flamenco

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

1000 ytl ye flamenco

Arkadaşlar bir flamenco gitar almak istiyorum.100 ytl kadar bütçem var.Ancak flamenco gitarları deneme şansım yok.İzmirde yaşıyorum.Tavsiye edeceğiniz bir gitar varmı?
    Benim aklımda yamahanın flamenco gitarı var ama nerden alacağım bilmiyorum.Mydukkanda var ama orada klasik gitar olarak geçiyor:http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2992&gid=178
    Yardımcı olusanız sevinirim arkadaşlar

1000 ytl ye iyi bir flamenko gitar bulman çok çok zor. Fiyat ve kalite bakımından en iyisi Burguet.1000 euro civarında o da.1000 ytl ye de bulursun tabi ki ama yeteri kadar performans alamayabilirsin.İkinci el bulabilirsen temiz , belki kaliteli gitarlar bulabilirsin.

Yorum

İzmir de Alhambra flamenko gitar satılıyordu duyduğum kadarıyla, fakat dükkanda gitar olmayabilir, sipariş usulü geliyor olabilir. Alhambra nın 7F ve 7FP modelleri 1000 ytl nin üstünde ama sana tavsiyem 1000 ytl ile sınırlandırma, çünkü flamenko gitarlarda klavye abanoz olduğunda fiyatlar birden 1000 euro oluyor.
      ayrıca gitarlara asla fiyatları ve markaları yüzünden sempatili veya önyargılı olma, yani pahalı diye iyidir,
      bu marka kaliteden taviz vermez gibi yaklaşımlar içinde olmamak gerekir!
      sen bütün bulabildiğin gitarları çal ve fiyatı ile sesini kendin kıyasla, öyle karar ver!

Sonuçta Flamenko gitar; geleneksel bir müzik tarzına hitap ettiği için belli bir ses rengine sahip olması gerekir,
      ayrıca kullanılan ağaçlar da önemli tabi!
      mesela flamenco negra denilen yanı ve arkası gül ağaçlı flamenko gitarlar çok daha pahalıdır
      ve akustik ses olarak daha güçlüdür, hatta bunlara flamenco concert guitar da denir!
      ama açık renkli ispanyol servi ve ladin ön kapaklı açık renkli gitarlar akustik olarak çok güçlü olmasa da mikrofonla kayıtta çok iyi sonuçlar verirler!
      ama 1000 ytl kalite açısından seni çok arada bırakacak bir bütçe maalesef, çünkü dediğim gibi klavyesi abanoz olunca gitarlar birden 1000 dolar ya da 1000 euro oluyor!

Yorum

Arkadaşlara ben de katılıyorum. Geçen ay İstanbul'da bir Alhambra 3 F ve 7 F denedim. 3 F 800YTL civarındaydı, 7 F'se 1.700ytl idi ama ses bakımından o kadar farklılarki yani paran olmasa bile biriktirip bir 7 F almak için elinden geleni yaparsın.

Yorum

Saolun arkaşlar para biriktirim iyi birşey alacağım.Arkadaşlar burguet ve alhambra 7f dediniz.Benim istediğim böyle çaldığında ortalığı inletecek bir gitar.Herkes mest olsun istiyorum.Bu alhambra 7f bunu bana verebilirmi? Birde izmirde nerden bulabilirim ve deneyebilirim.

Yorum

Ben de bu aralar flamenko gitar alacağım.Ben sahnede de kullanacağım için Camps F11 elektro flamenko gitar almayı düşünüyorum.**** güzel gitar.Bİ alt modeli var bütçene uygun Camps F11 s negra.Bunları düşünebilirsin.

Yorum

100 ytl ye bırak flamenko gitarı sen ancak oyuncak gitar bulabilirsin bu fiyata enaz 2000 ytl yi gözden çıkarman lazım

Yorum

Arkadaşım o fiyata çok çok iyi bir gitar alamazsın, öncelikle bunu söyleye bilirim sana ama bildiğim çok iyi bir gitar var arkadaşımda ve satıyor eğer istersen iletişime geçelim gitar gayet iyi durumda birde bir arkadaşımın müzik mağazasına yeni getirdiği alhambralar var denedim benim elimde onlardan çok çok iyi bir gitar olmasına rağmen bende bir alhambra edinmeyi düşünüyorum alhambraların fiyatları klasikler 600-800 arası flamenco lar 700-1100 arası arkadaşımın sattığı gitar bunlardan daha iyi ama 2. el kendisi kullanıyor, satıp üstüne ekleyip gitar yaptıracak neyse düşünürsen bana ulaşa bilirsin.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X