Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektronik Davul

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arkadaşım zaten öncelikle fiziksel olarak görüntüden de kaybediyor. Ben elektronikle çıkıcağıma çıkmam daha iyi...

Yorum

KramééR isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Arkadaşım zaten öncelikle fiziksel olarak görüntüden de kaybediyor. Ben elektronikle çıkıcağıma çıkmam daha iyi...
      Öncelik ton olmalıdır, eğer görüntüye göre hareket ediyorsanız bir yerlerde yanlışlık vardır...
      Bence en kısa sürede gidip bir Roland elektronik davul deneyin, fikriniz değişecektir

Yorum

tabi ki kralı roland ancak fiyat olarak baktıgınızda Yamaha ideal görünüyo..ben de elektronik davul almayı düşünüyorum..acemiyim öğrenmek istiyorum ve akustik koyacak yerim yok..dd65-dd55 ve hatta dd 50 arasında kaldım ama fiyat olarak baktıgında en uygunu bana dd55 su an için..dd65 le en belirgin farkıpad dizilimi..diğer detaylar zaten başlangıç seviyeyse kullanıcı pek sorun teşkil etmez..alacaksan dd55 al derim ben..yaklasık 1 aydır arastırıyorum ondan iyi ve uygun fiyatlı sadece dd 65 var..

Yorum

endless26 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          tabi ki kralı roland ancak fiyat olarak baktıgınızda Yamaha ideal görünüyo..ben de elektronik davul almayı düşünüyorum..acemiyim öğrenmek istiyorum ve akustik koyacak yerim yok..dd65-dd55 ve hatta dd 50 arasında kaldım ama fiyat olarak baktıgında en uygunu bana dd55 su an için..dd65 le en belirgin farkıpad dizilimi..diğer detaylar zaten başlangıç seviyeyse kullanıcı pek sorun teşkil etmez..alacaksan dd55 al derim ben..yaklasık 1 aydır arastırıyorum ondan iyi ve uygun fiyatlı sadece dd 65 var..
          Yeni başlayan için bunları tavsiye etmiyorum.1 lira büyüklüğündeki padler ve yerleri yeni başlayan biri için pek sağlıklı olmayacaktır.Kas hafızasına yanlış yerleşip geçişlerde sorun yaşatabilir.

Yorum

merhaba. ben alesis dm6 elekronik davul aldım. hassasiyeti çok iyi 1000tl fiyatına göre çok başarılı. davul eğitmenliği yapan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bunu aldım.

dm55 tarzı cihazları asla almamamı tavsiye etmişti.

ayrıca roland'ın 2500tl üzeri fiyatı olanları alamıyorsan mutlaka alesis al, sonrasında kendini geliştirdiğinde kendi yolunu çizersin zaten demişti.

uzun lafın kısası alesis dm6 yı tavsiye ederim. gerçek bateri diziliminde olduğu için kas hafızasını geliştiriyor. hassasiyetide gayet iyi.

Yorum

aslında bana her zaman gerçek sesi güzel gelmiştir ne kadar kaliteli olsada güvenemiyorum elekrtoniklere

Yorum

metover isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                aslında bana her zaman gerçek sesi güzel gelmiştir ne kadar kaliteli olsada güvenemiyorum elekrtoniklere
                arkadaşım çok profesyonel elektronik davullar var. ayrıca bir apartman dairesinde davula yeni başlayanlar için çok iyi bir cihaz. içerisideki kayıtlı şarkılarda ki davulu kapatarak çalışabiliyorsunuz. bu şekilde arada bir stüdyoya giderek akustik davulla pratik yapılabilinir.

Yorum

Arkadaşlar Elektro Bateri alacağım sizce hangisi daha iyidir ?
                  Medeli DD 305 / Medeli DD 306 / Casio LD 80
                  Hangisini Alsam ?

Yorum

Medeli MEDELI DD 402 DIGITAL DAVUL kesinlikle tavsiye ederim dostum, fiyatına göre çok güzel verim alabilirsin ben yamaha kullanıyordum tesadüfen arkadaşımın stüdyoda medeli markasını kullanma fırsatı buldum ve gayette başarılı bir ses duydum. Bende yamaha var ama ilerde almaya kalksam yamahamı medeli mi medeliyi alırım arasındakı tek fark fiyatı. Umarım sana faydam dokunur.

Yorum

Bateriye yeni başlayacağım ve öğrenci evinde olduğum için elektronik almayı düşünüyorum pek pahalı birşey almayacağım 1 sene beni idare edebilecek ders alırken çalışabileceğim bir bateri alacağım şu modele kafam yattı fiyatı iyi medeli dd402 bilen öneren **** aynı fiyata daha iyi bir bateri bilen varmı ?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X