Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektronik Davul

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Elektronik Davul

ArkadasLar Bu aRaLar yamaha dd 55 aLmayı dusunuyorum Nettee de arastırdım ama Fazla biseyini bulamadım Kullanan FALan var sa Bi yorum Yapsın **** Baska bİ markada Olabilir Simdiden tesekkurLEr

Düzenleyen - cakirrca on 09/03/2006 18:11:37

roland olanlar güzel ****..Ama çok pahalı ya yani iyi birşey istiyosan işte kasnaktan ses gelsin rideın ortasından ayrı ses gelsin falan diye 4milyara kadar çıkıyo herhalde..En iyisi aslında normal almak ah bi yerimiz olsa koyacak

Yorum

walla arkadaşlar galiba aynı dertleri paylaşıyoruz galiba
      evde yer yok amaaaaaa benim bi şansım var heybeliadada yaşıyorum koyarım bodruma çalacağımız zaman arkadaşla çıkarız ormana orda çalarızz hehehehehe

ama daha davulum yok bende almayı düşünüyom şöyle acemiler için ne önerirsiniz 300 ytl var bende şimdi bu aralar alacamda para biriktiriyom

Yorum

bende ilk basta elektronik davul kullandım 3 ay kadr elektro davulda bi sorun var benim kulandım yamahanın ilk cıkanıydıı calar ken insan oduna vuruyo gibiydi yeni çıkanlarda bu sorun varmı hala malum heryere akustik götürülemiyor ama elektro kullanlra tafsiye alette aynı zamanda metronom oldundan ritim calısırken bayağı faydası oluyor adam lar benim yaptım hareketi 1 ayda yaparken ben 3 ay sonunda hiç ritim kacırmadan calıyodum

Yorum

Elektronik davulda kral Rolanddır arkadaşlar.Gerisi yalan!Yamaha filan Roland'ın yaptıklarını yapamıyor.

Arkadaşımda Roland TD 12S var.Nice bilmişler kandı gerçek davul diye.Her yerine müdahale edebiliyorsunuz.Süper alet!

Yorum

ama çok pahalı onlar ***
            artık sayısal oynamanın zamanı geldi

Yorum

abi elektronik dovulların hepsi pahalı evde bilgi sayar varsa bilgisayara baglanan lar var onlar biraz ucuz akita gişbi bisey

Yorum

Valla hocam yeni başlayan için yararlı olurmu bilemiyorum ama davulcu olucam diyen insanı çok körelttiğini düşünüyorum... Geçen sene tamamen para ihtiyacından bi türkü barda açlıcaz diye aldım bi DD-55 ilk bageti vurduğum günden beri tiksindim gerçekten oyuncak gibi birşey toplasan 10 defada çalmamışımdır şimdi satmayı düşünüyorum ... Ev ve yeni başlayanlar için makul bir çözüm olabilir belki ama akustikle başlayıpta acaba evde çalışmak için iyi olurmu diye merak eden arkadaşlar varsa kesinlikle paranızı boşa harcamayın derim ... Haftada bir iki saat prova parasına kıyıp stüdyoda çalışmak çok çok daha iyi olur ...

Yorum

arkadaşlar gerçektende elektronikler berbetmış tamam 4lük çalarken çalıcaksın ama ataklı çalışmalarda ne yapıcaksın vurduktan sonra sesw geliyormuş haberin olsun derim ben sana.
                  ama evde prova yapacağım hiç akyustik çalmadım yeni başlıyorum dersen al sana bi tavsiyem var

AKİTA SOUL DRUM hızli sistemde de satılıyo fiyatı 250ytl falan çok ucuz bir şey çin malı olabilir yanında yedek ped ve de baget veriyor araştır derim ben sana...

Yorum

dostum bu lanet akita denilen şey e vericen parayı git tünelde ped takımlar var zillerini bile verio plastik kırılması zor malzemeden ziller onları al derim en azından her an çalışabilir ve sinir olmazsın akitalar sürekli arıza yapıo ve irenç bi hissi var ve en kötüsü elektronik baterilerde tonlar hakkında bir bilginiz olmuo onun seslerine sabit kalman gerekio bence alma derim en güseli ped al onda da tonlama yoq ama sekmelere alışırsın...

Yorum

300 lük elektronik bateriden hayır gelirmi ?

Yorum

gelmio çaldım geçenlerde ireenç bişe berbat felaker ziyankarlık ona verilen ara

Yorum

İYRENÇ ELEKTRO BATERİ...alıcaksan normal bateri al..aptal aptal tikilerin ben bateri çalıyorum die dolandıkları mallardan olma

Yorum

the tool diye bi elektro davul dda çık mış sekli filan güzel de pek kurcalyamadım bilen kullanna var sa yorumu nu bekliyorum malum eve akustik atamıyoruz ses çıkar atarlar evden filan

Yorum

ya ben elektronik bateri çaldım geçenlerde roland ın çok sağlam bi makneydi ddrumun kini çaldım orta seviye bir aletti ama yok vermiyo bi zevk bana bildiğin oyuncak ya akustikten şaşmıcan en iisi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X