evet arkadaşlar kullanan var mı nasıl bir bateri
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yamaha DD-65
Collapse
X
-
Kesinlikle tavsiye etmiyorum, davuldan çok uzak, sadece ticarı amaçla yapılmış bir şeydir onlar.Yeni başlamış biriysen kesinlikle kullanma derim.1 lira büyüklüğündeki pad'lerinde sana atak kolay gibi gelecek ama akustik/elektronik davula geçtiğinde çok zorlanacaksın.
Sonuç olarak benim görüşüm kesinlikle almaman.
-
1 lira büyüklüğündeki padlerde ataği kolay ve hizli yapabilirsem,akustik bateride coşarim zaten.medivh35 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterkesinlikle tavsiye etmiyorum, davuldan çok uzak, sadece ticarı amaçla yapılmış bir şeydir onlar.yeni başlamış biriysen kesinlikle kullanma derim.1 lira büyüklüğündeki pad'lerinde sana atak kolay gibi gelecek ama akustik/elektronik davula geçtiğinde çok zorlanacaksın.
Sonuç olarak benim görüşüm kesinlikle almaman.
Ayrica naapalim,gidip akustik bateri mi alalim.ev sahibim de onu diyordu zaten
Yorum
-
Normal ölçülerde bir elektronik davul alırsan eğer hem kulaklıkla çalıp "ev sahibine" rahatsızlık vermezsin, hem de normal bir bateri setup'ında çalmış olursun.ramzi_amca isimli üyeden alıntı Mesajı göster1 lira büyüklüğündeki padlerde ataği kolay ve hizli yapabilirsem,akustik bateride coşarim zaten.
Ayrica naapalim,gidip akustik bateri mi alalim.ev sahibim de onu diyordu zaten
Yorum
-
DD65 kullandım. Bateriye DD65 ile başlayacaksan akustiğe geçeceğin zaman zorlanacağın kaçınılmaz elbette. Hem bir yerden sonra da sıkıyor. Hi-hat ve kick pedalı oyuncak gibi. Üzerindeki zayıf hoparlörler de ses bakımından pek tatmin edici değil. İlla DD65 kullanacaksan kulaklık veya amfi şart diye düşünüyorum. Özet olarak bütçeni biraz daha zorlayıp HXM HD-006 = 809 TL 'a benzer birşeyler bakınman senin yararına olacaktır..
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum