Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektronik bateri ride cymbal sorunu

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Elektronik bateri ride cymbal sorunu

arkadaşlar arkadaşım bateri çalıyor yalnız evine alamıyor kendini geliştirmek istiyor. bu yüzden elektronik bateri almaya karar verdi 1000 ytl bütçesi var araştırdık elektronik bateri
    de ride cympal yok denildi bu doğrumudur yoksa fiyatı arttıkça ride cympal olanlarıda bulabilirmiyiz birde arkadaşlar normalde 1 tane bas drum pedalı var pedal sayısını nasıl 2 tane yaparız???

Siz hangi davulu sordunuz merak ettim.Böyle bir durum yok.Bence bu kadar az bir bütçeyle elektronik davul almaya kalkışmayın aldıklarınız, 1 lira büyüklüğünde kauçuk pad'li olacaktır ve bu da attack'larınızda sorun yaratacaktır.Bunun yerine akustik davul ve sound off alırsanız, gayet sessiz olur ve güvenle çalışabilirsiniz.Kick'in altına halı koyarsanız çok çok daha sessiz olur.
    Son güncelleyen medivh35; 10-08-2009, 11:44.

Yorum

Benim arkadaş yamahanın bir elektronik davulunu kullanıyor.Ondan da 1tane bass drum vardı pedalda bi taneydi.Arkadaş iron cobra twin pedal alıp davuluna taktı senin arkadaşta aynı şeyi yapabilir

Yorum

Bunun yerine akustik davul ve sound off alırsanız

sound off derken neden bahsedıyosun acıklarmısın simididen tesekkur ederım..

Yorum

ErdemKar isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Bunun yerine akustik davul ve sound off alırsanız

sound off derken neden bahsedıyosun acıklarmısın simididen tesekkur ederım..

Deri Susturucuları

Lütfen Türkçe yazım kurallarına uyalım.

Yorum

merhaba ben de aynı durumdayım..iyi bir elekro davul alacak bütçem yok, ikinci el akustik alabilirim fakat bu sound offlar gerçekten etkili oluyor mu?? çünkü ben apartman dairesine kurucam davulu. şimdiden teşekkürler.

Yorum

ride zil li bulabilirsin tabi...ama akustikteki sesleri alamzsın..çÜNKÜ normalde zilin ortalarına geldikçe ses sertlerşir...ama elektronikte neresine vurursan vur aynı sesi alırsın...(tabi çokkalitelileri bilmiyorum...ama genel olarak böyle)

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X