Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Roland TD-3

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Roland TD-3

Bu işi bilen arkadaşlara soruyorum. Bu elektro bateriye twin pedal takabilir miyim? Takarsam nasıl performans elde ederim . Malum kick biraz ufak. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Evet ben daha once kullandım twin pedal takabilirsin roland td3ler çok guzel aletler alıp 1hafta caldıktan sonra akustikten farkı kalmıyo benimsiyosun aleti.Klasik gitar calarken elektroya gecince biraz alısma suresi gerekirya onun gibi bişey

Yorum

berbat 1 senedir kullanıyorum davulu kırasım geliyor twin oluyor sığıyorda

Yorum

gayet iyi bir alet, ama tabiki bi noktadan sonra akustik tadını vermiyor,
        ama şikayetçi miyim, hayır

Yorum

Merhaba bende elektronik bateri almayı dşünüyorum.Ortalama bütçem 1200 civarı. Yamaha Dtxplorer'ın sıfırı ile 2.el Roland TD3 arasında(7 aylık) kaldım.Sizce hangisini almalıyım eğer roland'ı öneren olursa 2.elde nelere dikkat etmeliyim? İyi Günler.

Yorum

mustishow isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Merhaba bende elektronik bateri almayı dşünüyorum.Ortalama bütçem 1200 civarı. Yamaha Dtxplorer'ın sıfırı ile 2.el Roland TD3 arasında(7 aylık) kaldım.Sizce hangisini almalıyım eğer roland'ı öneren olursa 2.elde nelere dikkat etmeliyim? İyi Günler.
            Benim denediğim Yamaha Dxplorer'da hihat pedalında sorun vardı hepsinde varmı bilmiyorum ama sorunluydu, bence Roland TD-3 almalısın, TD-3'le sabah programlarında çalana kişiler görüyorum, bence TD-3 gayet güzel bir davul.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X