Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Roland TD-9SX,TD-12KV,TD-12S

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Roland TD-9SX,TD-12KV,TD-12S

Merhaba arkadaşlar.tama adlı başlıkda yazmıştım durumumu bir daha yazıp yazı kalabalığı yapmak istemedim.şimdi roland ın bu üç modeli arasında kaldım.td-12s ile td-12kv daha iyi gibi ama davulla ilgili araştırmalarıma yeni başladığım için ne nedir bilemiyorum.sadece sesini ve üzerindeki parça sayılarına bakarak birşeyler bulmaya çalışıyorum.siz bana bunların artılarını eksilerini belirtebilirmisiniz?ne nedir burda?diyelim td-12 lerden birini aldık bunları sonradan parça ekleyerek geliştirebiliyormuyuz?mesela zil, tom ve en önemlisi bunlara ikinci bir kros u bağlayabiliyormuyuz?ayrıca takıldığım bir nokta hani şu elektronik bir devre varya bu setlerde bir sürü ayar yapılan dijital gösterge işte bu alet td 12 lerde daha farklı.td 9 sx dekine göre daha üstün olduğu kesin.sizce almışken bunlardan hangisi alınmalıdır?abd den gelecek.
    çok soru sordum ama öğrenmem gerekiyor bunları.

tabiki akustik davul almak çok daha mantıklı ama ne izolasyon ne mıkrofonlama nede amfi derdiyle uğraşacak bütçem yok.ayrıca bunları ülkeler arası taşımak da ayrı dert.

buyrun arkadaşlar bunlar da linkleri

http://www.guitarcenter.com/Roland-TD-12S-V-Stage-Electronic-Drum-Set-447841-i1320749.gc
    http://www.guitarcenter.com/Roland-TD-9SX-V-Tour-Electronic-Drum-Set-104820980-i1395448.gc

http://www.guitarcenter.com/Roland-TD-9SX-V-Tour-Electronic-Drum-Set-104820980-i1395448.gc

resimleri gözükmüyorsa burdan görebilirisiniz

http://www.guitarcenter.com/Roland,Drum-Sets-Electronic-Drums.gc?ipp=100

teşekkürler şimdiden...

TD 12 KV almanı öneririm . Ayrıca kardeşim isteğin tomu ekleyip istediğin kros u alabiliyosun ve ekleyebiliyosun . Akustik davullardan da artıları baa fazla en önemlisi snare da binbir farklı ses var her parçaya uydurabiliyosun daha sorun varsa mesaj at yardımcı olaym

Yorum

Eyvallah ogulcancirpan sağolasın. Aynen dediğin gibi bu aletlere ekleme yapılabiliyor ben de öğrenmiştim sonradan. Yalnız 2 yıl önce ABD'ye gidecektim (o yüzden birçok sorum vardı bu gitar ve davullarla ilgili) ama üniversiteyi tutturunca ülkemizde kaldık çok şükür ki. Davul aşkı hala devam etmekte bende tabiki o yüzden bilgileri toplamaya devam ediyorum.

Akustik davula göre studyo ortamında ya da evin içinde bir odanın mümkün mertebe olabilecek tüm güzel modifikasyonlarla bir stüdyoya dönmesiyle kullanılabilecek ve her türlü ayarı pratik ve zaman almadan yapabilme yönünden ayrıca yer bakımından elektronik davul çok daha üstün. Bakalım öğrencilik yıllarının bitimine az kaldı odamı stüdyo yapabilirim

Aynen dediğin gibi td 12 ler daha kral tona ve görünüme sahip. Bunu almayı düşünen arkadaş da mümkünse abd üzerinden alsın. Türkiye'de çok uçuk fiyatlara satılıyor bu canavarlar.

Yorum

Fiyat/performans bakımından ben TD-9KX'i tercih ettim, ayrıca evet tom vs şeyler ekleyebiliyoruz ama sayısız değil belirli bir sınırı var.Ayrıca tonlar belirli bir zaman sonra sıkmakta, onun için bir ses kartıyla vst edinirseniz bilgisayarda Ezdrummer veya herhangi bir davul sesleri içeren program kurup çeşitli işlemler yaparak farklı sesler bulabiliyorsun.Pek anlatamadım çünkü bu işleri ben de pek iyi bilmiyorum.Eğer evi izole ettirme durumunuz varsa kesinlikle akustik davul alın.

Yorum

merhabalar, yeni üye oldum ve yeni konu açamadıgım için buraya yazabildim. konuyla alakalı bilgisi olan benimle paylaşırsa sevirim. benim roland td-9k elektronik baterim var 2010 da almıştım. harici bi usb takılabilyo bu alete istediginiz müzik eşliginde çalabilosunuz. aynı zamanda kaydettiginiz performansınızıda bu usb ye atabiliosunuz. fakat usb deki dosyayı pc ye attıgımda .td9 formatlı bi dosyayla karşılaştım ve açamadım bi türlü. bu uzantıyı açan bi program veya dönüştürren bi program var mı acaba?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X