Mydükkanda dikkatimi çekti baget çiftlerindeki bagetler birbirinden farklı.Bu hepsinde böyle mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bagetler farklı çift olarak mı satılıyo.
Collapse
X
-
Evet aynı sesi alırsınız ama bazen karşılaştığım sorulardan biridir "ama ben aynı tonu alamıyorum." bunun etmenlerinden biri de sizsiniz.
Bilirsiniz ki insanların kullandığı elleri diğer ellerinden daha güçlüdür.Siz aynı hızda vuruyor gibi düşünsenizde aslında bir eliniz daha hızlı vurmaktadır.Bunu da çalışmayla aşabilirsiniz.
Bir diğer etmen de derinin aynı yerine vurmamaktır.Aynı tonları yakalamak istiyorsanız derinin aynı yerine vurmak zorundasınız.
Yorum
-
medivh35 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterEvet aynı sesi alırsınız ama bazen karşılaştığım sorulardan biridir "ama ben aynı tonu alamıyorum." bunun etmenlerinden biri de sizsiniz.
Bilirsiniz ki insanların kullandığı elleri diğer ellerinden daha güçlüdür.Siz aynı hızda vuruyor gibi düşünsenizde aslında bir eliniz daha hızlı vurmaktadır.Bunu da çalışmayla aşabilirsiniz.
Bir diğer etmen de derinin aynı yerine vurmamaktır.Aynı tonları yakalamak istiyorsanız derinin aynı yerine vurmak zorundasınız.Bunu trampete siyah küçük bir parça yapıştırarak çalışabilirsiniz. Aynı şekilde kayıt yapıp sağ sol el vuruşların dalga formlarına (dalga yüksekliği darbe sertliği, dalga genişliği/süresi de hızı verecektir) bakarak neyi nasıl değiştirmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Ama ikisinin arasında oluşan ufak farklar tuşenizi ön plana çıkartıp sizi bir o kadar makinalıktan kurtaracaktır
Yorum
-
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum