Duyuru

Collapse
No announcement yet.

REASON PROGRAMI

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ableton live reasonla uyumlu çalışıyor reasonu abletonda bir audio kanalına atıyorsunuz space'e basınca ikisi birden başlıyor aynı anda çalışıyor falan. İkisini birden kullanmak bence daha mantıklı. Ableton da güzel ama herşeyi yeterli değil bence.
    Reason 4'ü bir türlü deneyemedim ama 3 bile şu an en iyi programlardan biri, 4'ü tahmin bile edemiyorum.
    doğru demişsin.. ya aslında sadece live ve reason değil piyasadaki bütün programları kullanmak lazım hepsinin farklı özellikleri var ancak yine de bir ortalama aldığımda live hepsinden daha iyi.. mesela ben de şuan acid reason live fl yüklü duruyor.. ama işte aklımı çelen hep live oluyor..

Yorum

arkadaslar ben aynı programı kurdum bilgisayara ve elektro gitarı bagladım bilgisayara (mikrofon cıkısından) ama programın distortionından bi türlü faydalanamadım yani program mikrofonu tanımıo ne yapmam lazım.(programı azcık olsa biliorum ama) yardımcı olursanız cok sevinirim...

Yorum

abi bu program bni aşar galba :S gitarın arkasına adam gibi davul yazmak istiyom ama :S

Yorum

İlk zamanlar göze çok güzel ve çok profesyonel gözüken,ama vst desteğinin olmaması nedeniyle bir süre sonra aslında çok kısıtlayıcı olduğu anlaşılan bir program.Versiyon 4 çıkmasına rağmen hala daha audio kayıt yok,vst desteği yok,tempo otomasyonu gelmiş o da bir acayip.Bana göre Fl Studio bile (küçümseme amacım yoktur) vst desteği sayesinde Reason'dan daha ileri ve versatil bir programdır.Arayüze aldanmamak gerek.

Yorum

ben bu konuyu görmeden bi başlık açtım.davul altyapıları ile ilgili adminler gereksiz görürlerse silebilirler.burdan devam ederiz.ben davul yazmayı beceremedim reason 4 kullanıyom.elinde hazır davul altyapıları olan varsa ya da bunu öğretebilecek olan varsa çok sevinirim..
            Son güncelleyen Şükrü Ersal; 24-02-2009, 18:49.

Yorum

bomba program

Yorum

Arkadaşlar Bende FL Studio kullanıodum fakat Reasona geçmeye karar verdim.Elinde Reason a ait eğitici döküman(Text-Video-Resim v.s v.s) warsa lüfen paylaşabilir mi? Gerçekten ihtiyacım var internette aynı döküman her yere yayılmış kısır döngü :S İngilizcem de yok Türkçe bir döküman varsa süper makbule geçer D:

Yorum

Espose isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Arkadaşlar Bende FL Studio kullanıodum fakat Reasona geçmeye karar verdim.Elinde Reason a ait eğitici döküman(Text-Video-Resim v.s v.s) warsa lüfen paylaşabilir mi? Gerçekten ihtiyacım var internette aynı döküman her yere yayılmış kısır döngü :S İngilizcem de yok Türkçe bir döküman varsa süper makbule geçer D:
                  Sana önerim Fl Studio'da kalmandır, Reason'da Audio çalışılmıyor, Vst desteği yok, arayüzüne aldanma bence. Hemen her yeni başlayan "donanım" benzeri arayüzü nedeniyle Reason'ı göklere çıkarır ve çok profesyonel sayar, ancak bunun öyle olmadığı bence açıktır.

Yorum

Reason 6.5 ile birlikte Rack Exstension geliyor. Artık geliştiriciler kendi rack lerini geliştirip kullanıma sunabilecekler. Reason Record la audio kaydetme özelliği kazanan versiyon şu anda 6 ıncı versiyonunda. Sabit rackleri sıkça kullandığınız için, hangi donanım ne işe yarıyor iyice çözebiliyorsunuz. Audio kayıt, midi control ile eşsiz reason rack kontrolleri bence mükemmel. Görsellik ve yönetim bakımından aşmış adamlar. Performansı zaten inanılmaz, ben pentium4 dizüstünde konfigürasyonu optimize edip canlı performans yapmayı denedim. Takılmadan çalıştı.

Özetle, Reason müzik donanımlarının fiziksel örnekleri ile çalışabileceğiniz muzik yapım programı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X