Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pcde Logic Pro?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• Pcde Logic Pro?

Arkadaslar selam ,

Hepinizin bildigi gibi bu Logic adlı muhtesem program sadace Mac Osx de calısıyor Appleın oldugu için.

Acaba bunu bilgisayarda calıstırmak mumkunmu?

Bazı Mac OSX programlarını PC de çalıştırmak için emulatorler mevcut bunları google da
    " Mac Emulator veya MAC OSX Emulator for PC" gibi terimlerle aratırsanız bulabilirsiniz...
    İşinizi görür sanırım ...

Yorum

Tesekkurler , deniyoruz bakalım.

Yorum

Ben şahsen PC'den kullanıyorum şimdilik.

Asus f3jc bilgisayarıma Kalyway Mac OS X 10.5.2 yüklü durumda. Onun üstünde Logic pro ve garageband kullanıyorum, gayet kullanışlı, tek sorun wifinin çalışmaması...bir de kulaklık çıkışından çıkan ses, yeterli seviyede değil, yani başka bir deyişle çok çok az.

Logic gerçekten çok kaliteli bir program. Mesela birkaç ekran görüntüsünü göstermem gerekirse:

arrange ekranı,

mikser,

midi editörü (piano roll);

garagebandda çalıştığım 'videoya ses' düzeneği:

Son güncelleyen ynx; 07-12-2008, 00:19.

Yorum

Artık Mac in yeni işletim sistemi intel tabanlı olduğundan mac dışında bilgisayarlara da kurmak mümkün oluyor yakında kurucam bende sırf bu program için =)

Yorum

Logic Pro görünümüyle acid pro'yu andırıyor. Acid Pro'yla da kayıt yapılabiliyor mu acaba?

Yorum

Yapılıyor ama bilgisayarda drum ekleyince gerçekten bilgisayarı çok kasıyor bence sony acid pro yerine bu veya cubase daha iyi.

Yorum

şöyle söyleyeyim uzun zamandır PC üzerinde Mac OS X sistemi kullanan biriyim 2006'dan beri, o sistem üzerindede Logic Studio kullanıyorum ve Logic Programının kütüphaneleriyle beraber sadece kurulum diskleri 50gb küsür, artık Progamın ne kadar geniş bi şey olduğunu siz düşünün... addictive drums ve Guitar Rig 4 vst ile süper şeyler yapabiliyorsunuz tabi onboard ses kartından alacağınız ses sürücüye göre değişiyor bir m-audio kullanırsanız mükemmel şeyler yapabilirsiniz.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
                X