100-200 liralık seskartı alıp bu proyu düzgün çalıştıracaksakkk,bence bu paraya ikinci el bir anfi alırım veya biraz daha koyup daha iyi bir anfi alırım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ses alamıyorum
Collapse
X
-
Benim ses kartım onboard. Şu anda pc de hem cubase sx3 hem de Guitar Rig3 kurulu. Hiçbir sorun yok.Ne gecikme ne gürültü. Misss. Asio4all isimli programı kur. Gerekli ayarları yap. Ses denetiminde SW synth falan var bunları iptal et. Asio4all ayarlarında Asio buffer size yazar. Onu 512 yap. 1024 yaparsan da çalışabilir de bende çalışmadı ben 512 ye indirmiştim. Böyle yani şimdilik beni idare ediyor
Yorum
-
creative ses kartıyla ses alamıyorum
aynı sorun bende de var. creative sound blaster x-fi ses kartı var şu üstünde ses ayar düğmesi olan, ama ses alamıyorum sadece bir cızırtı geliyor. asio da kurulu asioyu da seçiyorum ama yine tek bir ses gelmiyor. mic line in girişi ve sesleri de açık, çalarken ses geliyor ama ses programdan gelmiyor. ne yaptıysam olmadı, pes ettim zaten.
ne varsa eskilerde var, alacaksın lambalı amfini uğraşmayacaksın böyle zartturu zurtturu şeylerleSon güncelleyen teomangibi; 12-04-2011, 23:18.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum