sizce ne yapmalıyım arkadaşlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Guitar Rig 3 Cızırtıyı En aza indirmek içn ?
Collapse
X
-
cyber_chaos isimli üyeden alıntı Mesajı gösterInput moduleündeki kırmızı ışığın yanında Noise(gürültü) kapatma yeri var onun açık olduğundan emin ol.(NR nin altında).
Yorum
-
Hocam ötmeyi falan kesebildim ama şimdide çalarken normal clean'dayken ses hiç gecikme yapmadan eş zamanlı şekilde çıkıyor fakat distortion'u açtığımda hoparlörlerden önce gitarınsesi ardındanda kısık birşekilde derinlerden distortion duyuluyor.Ses bayağı temiz sayılır.Büyük sorunu çözdüğüme göre bununda bi yolu vardır muhakkak değilmi?Distortion sesinide eş zamanlı duyabilmem için ve normal gitar sesini duymadan daha yüksek seste distortion'u duyabilmem için neyapmam gerek?Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
Süper Moderatör
- Nov 2008
- 342
-
sigpic
İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Bilişim Dergi Danışmanı ve Yazarı
(www.bilisimdergi.com)
Not:Ben gitarist değilim, sadece hoşlandığım melodileri çalarken zevk alan bir adamım. Hepsi bu...
VenoMMaN isimli üyeden alıntı Mesajı gösterarkadaşlar o sorunu halletmek için ses kartınızın mükemmel olması lazım öyle biliyorum
Gecikme yok ötme yok!
Asio4All yükleyin gecikme yaşamazsınız. Ötme sorununu tam olarak anlamadım ama dip gürültüsüyse arkadaşımız belirtmiş zaten nasıl yapılacağını.
Ek bir şey daha; gitarınızı line-in girişinden bağlayın mikrofon girişini kapatın
Yorum
-
VenoMMaN isimli üyeden alıntı Mesajı gösterarkadaşlar o sorunu halletmek için ses kartınızın mükemmel olması lazım öyle biliyorum
Yorum
-
3rm@N isimli üyeden alıntı Mesajı gösterAcer aspire laptop kullanıyorum Realtek marka (onboard) ses kartım ne derece mükemmel olabilir? Hatta iyi diye nitelendirmeyi bile hak etmeyen bir ses kartı
Gecikme yok ötme yok!
Asio4All yükleyin gecikme yaşamazsınız. Ötme sorununu tam olarak anlamadım ama dip gürültüsüyse arkadaşımız belirtmiş zaten nasıl yapılacağını.
Ek bir şey daha; gitarınızı line-in girişinden bağlayın mikrofon girişini kapatın
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum