Duyuru

Collapse
No announcement yet.

guitar proda çalan şarkıları transpoze etmeyi bilen varmı?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• İnceleme guitar proda çalan şarkıları transpoze etmeyi bilen varmı?

selam arkadaşlar.Bende guitar pro kullanıcısıyım uzun zamandır.
    Ancak son zamanlar bir sorun yaşamaya başladım.Gitarımın akoru mi ye göre yapılı durumda.Gp deki her şarkı mi ye göre akorlu yapılmadığından gp gitarım ile uyum içinde çalışmıyor ve çalamıyorum.indirdiğim şarkıyı nerden transpoze edebiliyoruz bilen var mı?

teşekkürler

akort düzeneği farklı olan gitarı seçiyosun sonra yukarıda yeşil bi tik işareti var ona tıklıyosun sonra orda hazır akortlar diye biryer var ordan standart tuning gibi birşey yazması lazım onu seçiyosun tamama basıyosun ordan çıkarken sana soruyo transpoze edilsinmi diye evet diyosun ve oluyor

not: eğer önceki akort düzeneği standart olandan kalınsa bazı notalar çıkmayabiliyo onların yerine sus işareti koyuyo program

Yorum

majeste16 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      akort düzeneği farklı olan gitarı seçiyosun sonra yukarıda yeşil bi tik işareti var ona tıklıyosun sonra orda hazır akortlar diye biryer var ordan standart tuning gibi birşey yazması lazım onu seçiyosun tamama basıyosun ordan çıkarken sana soruyo transpoze edilsinmi diye evet diyosun ve oluyor

not: eğer önceki akort düzeneği standart olandan kalınsa bazı notalar çıkmayabiliyo onların yerine sus işareti koyuyo program
      dostum çok sağol hallettim.Ancak bir tuhaf oldu orjinali daha hisli ve anlamlıydı şarkıların.Ben mi ye göre akorlu olan gitarımla atıyorum la diyez e göre akorlu olan notaları çalarsam ne olur peki aynı his ve orjinallik elde edilir mi?

Yorum

tabikide aynı hissi elde edemezsin. 1.tele boş vurmakla 2.telin 5.baresine basmak her ne kadar aynı nota olsada aslında farklı tonlarda ses çıkar.

Yorum

majeste16 isimli üyeden alıntı Mesajı göster

aynen arkadaşın dediği gibi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...