Arkadaşlar bakıyorum da herkes Guitar Pro tabları istiyor. Tablara bakıp şarkı çalmak istiyor. Bir şarkıyı tam ve düzgün olarak (özellikle zor bir şarkıyı) çaldığında iyi bir gitarist olduğunu zannedenler var. Bu yazım kimseyi eleştirmek veya Guitar Pro programını kötülemek için değildir.
Guitar Pro'da internetten başkalarının hazırladığı hazır tabları indirip bakıp çalmak herkesin yapabildiği bi olaydır. Fakat gitaristliğin şarkıyı ezbere çalmak olmadığını hepimiz biliyoruz. Gitaristlik kendi duygularını tamamiyle müziğe aktarabilmek, hislerimizi gitara dökebilmektir bence.
Guitar Pro kullana kullana tembelleşiyoruz. Hazıra alışmış bir toplumuz zaten. Eyy hazırcılar
Bir de siz deneyin gitar pro tabları çıkarmayı.
Ha ben kullanmıyor muyum? Kullanıyorum
Ama neden? Egzersiz, gam çalışmak için
Bence bunlar dışında Guitar Pro programı çok kullanılmamalı. Bazı şarkılar olur tamam gitar çok arkada kalır duyamazsınız. O zaman kullanın tabi ki 
Şimdi demeyin 95'li çocuk ders mi veriyor peh :P diye
Sadece düşüncelerim bunlar.
Guitar Pro'da internetten başkalarının hazırladığı hazır tabları indirip bakıp çalmak herkesin yapabildiği bi olaydır. Fakat gitaristliğin şarkıyı ezbere çalmak olmadığını hepimiz biliyoruz. Gitaristlik kendi duygularını tamamiyle müziğe aktarabilmek, hislerimizi gitara dökebilmektir bence.
Guitar Pro kullana kullana tembelleşiyoruz. Hazıra alışmış bir toplumuz zaten. Eyy hazırcılar

Ha ben kullanmıyor muyum? Kullanıyorum

Şimdi demeyin 95'li çocuk ders mi veriyor peh :P diye

Yorum