Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Guitar Pro Midi Export Etmek Hakkında.

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• Program Guitar Pro Midi Export Etmek Hakkında.

Guitar Pro kullanan arkadaşlara bir sorum olacak:

Edit: Cevabı başka bir forumdan aldım yine böyle bir sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak adına link koyuyorum http://www.muziktek.net/forum/viewto...314164#p314164

Guitar Proda yazılmış bir midi dosyasını alıp Cubase'e aktarmak istiyorum ama mp3 veya wav formatında değil. Cubase'in midi kanalına attığımda şu şekilde görünmesini istiyorum (yazılar temsilidir, resmi internetten buldum)

Amacım guitar prodan aldığım hazır yazılmış midi dosyasını, addictive drums vs. gibi VSTI'lardan geçirip altyapı oluşturmak.

Böyle birşey mümkün müdür?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
    Son güncelleyen Beautiful_Death; 30-01-2011, 19:07.

Fl Studio' da bu mümkün. Eğer zamanım olursa buraya resimli anlatım ve bir örnek eklemeyi düşünüyorum.

Yorum

Vst nin başka amacı var mı ki zaten, o midi kanalının çıkışını istediğin vst ye yönlendireceksin, mapler de tutuyorsa çalar. Fl de de aynı olay, bu tür yazılımların hepsinde aynı.

Yorum

vallaha ben mixcraft kullanıyorum bestelerimde, önce gp5 te hazırlıyorum daha sonra el ile geçiriyorum mixcraft'a bana böyle daha kolay geliyor. looplar vb. daha kolay oluyor

Yorum

guitar proda bestenizi bitirin dosya-gönder-midi yi seçin proje midi dosyası olarak kayıt edilecektir. zaten bahsettiğiniz programların hangisinde açarsanız açın loopla yazılmış gibi o çizgisel şekillerde şarkı programa oturacaktır.

Yorum

guitar pro dan export edip cubaseden import ederseniz metronom değişiklikleriylede ugrasmak zorunda kalmazsınız
            tek tek elle yazarken bir tempo track ( ctrl t ) acıp metronomun degistigi yerleri ( eger varsa ) belirtmeniz gerekir

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
            X