Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Guitar Pro 6

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• İnceleme Guitar Pro 6

Evet arkadaşlar,Guitar Pro'nun yeni versiyonu 6 çıkmıştır.Forumda daha önce konusu açıldı ama içinde kısmen indirme yöntemlerine değinildiği için kapandı.

Dün bir arkadaşımdan orjinalini alarak yükledim.Oturup yaklaşık 40-50 tabı elden geçirdim.Hepsine tonlar yazdım.Bazı parçalar resmen backing track gibi oldu.Ancak konu kendi parçalarım olunca birazcık zorlandım.Özellikle hala adını vermediğim bestemde yarım saatten uzun süre tek bir gitarın tonlarını ayarlamaya uğraştım.Önceki konuda eski tabların açılmadığı sanrısına düşülmüştü.Hemen bundan kurtulmak gerek.Çünkü eski tabları açıyor ve 10 saniyelik bir tonal düzenlemeyle mükemmel hale getiriyor.Bir ara bir arkadaşıma "keşke guitar proda analog pedalları ayarlasak,kendi tonumuzu yazabilsek" demiştim.İşte,gerçekleşti...

Sizin bu yeni sürüm ile ilgili düşünceleriniz ve sorularınız nedir?
    Son güncelleyen Mcs_Jack; 25-05-2010, 11:47. Sebep: Neler - Nedir

Ben de eski Guitar Pro konusu açıldığından sonra tam sürümünü edinebildim. Program çok güzel. Çoğu şarkıya tonlarını ayarladım. Arkadaşın dediği gibi backing track oluyor. Msc_Jack sende RSE yüklü mü? Bende 1,7 GB'lık RSE yüklü. Gitarlarda Strat, Les Paul, Jazz diye ayrılıyor. Hepsinin farklı sesleri var. Ayrıca Guitar Pro 6'da tonları ayarladığımızda .gpx dosyasına kayıt ediyor. Tonları tekrar ayarlamak zorunda kalmıyoruz. İstersek de ayarladığımız analoğu bilgisayarımıza kayıt edebiliyoruz. Analoglar kayıt olurken Guitar Pro 6'nın .preset diye kendine özel dosyası var. Ama tek kötü yanı mesela Distortion gitarı seçtiğimizde aralarda ton değişimi yapamıyoruz. Ya da distortion gitar seçtiğimizde clean gitara dönemiyoruz. Bir orada eksik var.

Kısacası program süper.

Her gitaristin bilgisayarında bulunması gereken bir program.

Yorum

Bi deneyelim bakalım nasılmış.

Yorum

Mr.Down isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Ben de eski Guitar Pro konusu açıldığından sonra tam sürümünü edinebildim. Program çok güzel. Çoğu şarkıya tonlarını ayarladım. Arkadaşın dediği gibi backing track oluyor. Msc_Jack sende RSE yüklü mü? Bende 1,7 GB'lık RSE yüklü. Gitarlarda Strat, Les Paul, Jazz diye ayrılıyor. Hepsinin farklı sesleri var. Ayrıca Guitar Pro 6'da tonları ayarladığımızda .gpx dosyasına kayıt ediyor. Tonları tekrar ayarlamak zorunda kalmıyoruz. İstersek de ayarladığımız analoğu bilgisayarımıza kayıt edebiliyoruz. Analoglar kayıt olurken Guitar Pro 6'nın .preset diye kendine özel dosyası var. Ama tek kötü yanı mesela Distortion gitarı seçtiğimizde aralarda ton değişimi yapamıyoruz. Ya da distortion gitar seçtiğimizde clean gitara dönemiyoruz. Bir orada eksik var.

Kısacası program süper.

Her gitaristin bilgisayarında bulunması gereken bir program.
        Distortion gitarı seçtikten sonra cleane geçilemiyor diye kim demiş .Pedallar bölümünden ayarlanabiliyor.

Yorum

ben de gitar pro 6 nın tam sürümünü yükledim ve 1.7 gb lık RSE yi de yükledim. yalnız bende eski tabları açmıyor hata veriyor. sizce sebebi ne olabilir?

Yorum

2 sorum *****;
            şarkı bittikten sonra durmuyo başa sarıyo bunun çözümü?
            **** davul kayıtlarını falan mp3'e çevirme ihtimalimiz var mı?

Yorum

Korsan muhabbeti yapanlara 1 gün uzaklaştırma cezası vereceğim.

Yorum

sound bank dediği rse gibi bir şeymi?

Yorum

tripanasoma isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  sound bank dediği rse gibi bir şeymi?
                  evet aynen öyle

mp3 hakkında bi fikrim yok ama belki wav olarak kaydediliyodur.olmazsa mididen kaydedip baska müzik programlarıyla mp3 e kaydedilebilir.

Yorum

XattackanX isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    evet aynen öyle

mp3 hakkında bi fikrim yok ama belki wav olarak kaydediliyodur.olmazsa mididen kaydedip baska müzik programlarıyla mp3 e kaydedilebilir.
                    cayyolu isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    **** davul kayıtlarını falan mp3'e çevirme ihtimalimiz var mı?
                    Guitar Pro 5 'de wav olarak kaydetme seçeneği vardı kuvvetle ihtimal v.6'da da vardır. File-Export-Wav seçeneğini seçip kaydet diyorsunuz. Ardından record tuşuna basıp şarkıyı çalıyorsunuz stop tuşuna bastığınızda ses kaydedilmiş oluyor.

Yorum

rse ler bayağ iyi olmuş gerçekten süper, ayrıca guitar pro 5 teki gibi beklemene gerek kalmadan çalıyor.

Yorum

arkadaşlar gp6 yı nerden ve nasıl satın alabiliriz? kendi sitesinin dışında türkiyede satın alabileceğim bir site var mı?

Yorum

Bunda Guitar Pro 5 tabları falan açılabiliyor değil mi

Yorum

dcy_gs isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Bunda Guitar Pro 5 tabları falan açılabiliyor değil mi
                            Açar hepsini.

Yorum

bende açmıyor eski sürümün tablarını. bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
                              X