Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mac kullanan müzisyenler?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• İnceleme Mac kullanan müzisyenler?

Selam millet, garageband gibi anlaşılması kolay ve hemen birşeyler üretmeye başlayabileceğiniz başka bir program olabileceğini sanmıyorum, benim gibi kayıt işini mac'lerde yürüten başka bir müzisyen varmı? =)

Yeni haber ise ILife 2009 Garageband paketinin yeniliklerinden birisi de eğer yeni başlayan biriyseniz ben gitar bölümünden bahsedeceğim Norah Jones... vb ünlülerin derslerinden öğrenebilecekseniz çalmayı video başına çok cüzi bir miktar söylenmişti bakalım ocak sonunda Garageband'ı hep birlikte göreceğiz

Yorum

Garageband yetersiz bence. Logic Pro 8 daha iyi bir seçim. Ama garagebandda videoya ses dosyası ekleme olduğu halde logic'te sadece senkronizasyon yapılabiliyor. Yani Logic'ten video çıkış alamıyorsunuz. Garageband'ın tek faydası budur herhalde.

Yorum

Yeni garageband (ilife '09) kurdum gerçekten büyüleyici videolu anlatım altında grafik klavye ve her çalışta titreyen teller guitar pronun videolusu ve 3 boyutlusunu düşünün gitara iki açıdan bakabiliyorsunuz çalınırken hem kasa tarafından hem klavye apple son noktayı koymuş

Yorum

Garageband 1 numara tabiki Logic Bomba Arkadaslar

Yorum

Babamın Mac'de biraz baktımda gayet hoş bi program.Eşzamanlı olarak sesi vermesi çok hoşuma gitti.Pc'de yaptığınızda ses yarım saniye kadar geç geliyor.

Yorum

elinde mac olan biri için inanılmaz bi program.kanal kayıt için harikulade

Yorum

Mac'in içinde standart gelen en güzel programlardan biri. Kullanıcıyı Logic Studio'ya da hazırlıyor.

Yorum

garageband'ta nota yazmak mümkün mü? internette çok araştırdım fakat bulamadım. youtube'taki videolardan da bir şey anlamadım açıkcası. ben notaları guitar pro da yazıyorum fakat sesleri hiç orjinal değil. aradığım orjinallik değil elbette bulamam ama orjinale yakın tonlar arıyorum midi kaydederken. garageband kullanan arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum =)) ilk defa kullanacağım. enstruman ile kayıt değil, sadece guitar pro'daki gibi enstruman seçerek bunların notalarını yazmak istiyorum.

Yorum

Guitar Pro'dan yazip ustteki menuden File -> Export -> MIDI secip GarageBand'den import edebilirsin.

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Guitar Pro'dan yazip ustteki menuden File -> Export -> MIDI secip GarageBand'den import edebilirsin.

onu yaptım fakat karmakarışık geliyor dosya. bütün enstrumanları ayrı ayrı kaydedip, tek tek import mu etmek gerekir acaba :S

Yorum

Kayıt olayına yeni başlayanlar için eğitici garageband. En iyisi Protools. Dünyanın seçimidir.

Yorum

garageband beni cok zorladı. notaları keşke sıfırdan yazabilsek enstruman seçip. guitar pro da çok daha kolay. biraz daha kurcalamam lazım. anladığım kadarıyla garageband'ta midi dosyalarını import edip onların notalarını editleyebiliyoruz sadece. doğru mudur?

Yorum

Midi dosyayı sürüklemeyi dene bir de. Sürüklemek ile import etmek farklı sonuclar doğuruyor.

Yorum

grafiksor isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              garageband'ta nota yazmak mümkün mü? internette çok araştırdım fakat bulamadım. youtube'taki videolardan da bir şey anlamadım açıkcası. ben notaları guitar pro da yazıyorum fakat sesleri hiç orjinal değil. aradığım orjinallik değil elbette bulamam ama orjinale yakın tonlar arıyorum midi kaydederken. garageband kullanan arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum =)) ilk defa kullanacağım. enstruman ile kayıt değil, sadece guitar pro'daki gibi enstruman seçerek bunların notalarını yazmak istiyorum.
                              Garageband'a "New Project" ile yeni bir belge oluşturduğunuzda eğer müzik aleti seçerken Pianoyu seçerseniz bilgisayara bağlı herhangi bir midi klavye ile çaldığınız her şey alt kısımda notaya dökülmüş oluyor burdan hareketle (tahmini söylüyorum) eğer yeni belge seçiminde enstruman olarak gitarı seçersek (sanırım bunun için bir gitarın bilgisayara bağlı olması gerekiyor çünkü piyanonun aksine gitar seçildiğinde ekrana sadece amfi, distortion vs seçenekleri geliyor) çalınan melodiler yine altta nota olarak görünecektir.

Bu vesileyle bende sormak istiyorum bir mac miniye bir gitarı nasıl bağlarım ve çaldığım kalıpları loop olarak garagebanda nasıl atarım?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
                              X