Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FL 7 & EZdrummer

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    FL 7 & EZdrummer

    Herkese selam,
    Ust duzey bir kullanici degilim ancak, daha onceden FL ile altyapilari yazip, ACID e atip, gitarlarida uzerine kaydediyordum. FL nin davul sesleri cok yapmacik oldugundan yeni davul sesleri arayisina girdim ve EZ drummer i yukledim.
    VST eklentisi olarak FL ye tanitmama ragmen, istedigim sesi FL uzerinde surukleyip kanala goturdugum zaman ses midi sesi oalrak caliyor.
    Bunu nasil asabilirim? yardimlarinizi bekliyorum,
    saygilar.

    Düzenleyen - willce on 04/10/2008 18:42:40

    #2
    Şöyle sorayım önce ilk açtığında sampler kanallarının olduğu yere ezdrummer'ı ekledin mi

    yani Channels->Add One->ezdrummer'a tıkladığında aşağıda FL Wrapper ile ezdrummer açılması lazım sonra o eklediği kanala hazır patternleri atarak dene.

    Eğer bu şekilde yapıyorum zaten diyorsan ezdrummer'ın sağ üst köşesinde --- şeklinde görünen port numarasını 001 yap ve FL Studio menüden Options->MIDI Settings->Port Numer yazan yeri 000 yap.

    Bu da olmazsa bana PM at ok.

    Yorum


      #3
      FL Studio'nun sesleri çok yapmacık derken FPC'den mi bahsediyorsunuz. Eğer ondan bahsetmiyor, içindeki daha basit elektronik müzik davullarından bahsediyorsanız bir Sampler üzerinde sağ tıklayıp "Insert" ile FPC'yi ekleyin.

      Çok zengin seçenek bulunmasa da temel Drum Set parçaları mevcut ve ses olarak oldukça kalitelidir. Ama seçenek kısmen az denebileceği için yetersiz denebilir belki, daha fazla seçenek için download ile yeni sample indirmek gerekiyor.

      Bir de arayüzünde Reverse'ün üzerindeki bölümdeki klasörden aktif sample'ı değiştirebiliyorsunuz. Mevcut kurulumda dahi içeriside her Drum Set parçası için epey seçenek sunuyor. Bir denemekte fayda var. Bir dikkatimi çeken sadece snare drum seçenekleri arasında tok bir ses göremedim, hafif soft rock tonları gibi. Onu mevcut sample üzerinden ayar yaparak elde etmek mümkün olabilir tabi sorun değil.

      FPC içerisinde farklı müzik türlerine ait kayıtlı yüzlerce loop da bulunmakta
      Son güncelleyen Kragen; 27-11-2008, 14:32.

      Yorum

      Unconfigured Ad Widget

      Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

      Trending

      Collapse

      Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

      Çalışıyor...
      X