Arkada?lar merhaba. Diyorum ki ?öyle slap teknikleri toplasak hepimiz yararlansak.Nasyl olur? Bu konuyla ilgili yazylarynyzy metodlarynyzy ve linkleri vs. yazarsanyz sevinirim. Eminim bu birçok ki?inin i?ine yarayacak. ?imdiden te?ekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Slap Teknikleri
Collapse
X
-
-
Five-time Grammy winner, founding member of the super-group Bela Fleck and the Flecktones, a skilled naturalist and teacher, a published author, a magician and acrobat, has won every major award given to a bass guitarist. Also check the Official store VixMerch for handpicked bass gear.
Lessons kysmyndan yararlanabilirsiniz...
?urdada biraz bahsetmi?iz bu konudan..
Yorum
-
youtube dan yararlanabilirsiniz en azından görsel olarak bişiler kapabilirsiniz...öğrenmeye çalışmak için değil belki ama slap tekniğinde kendini geliştirmek isteyenler için faydalı olabilir....
bunun gibi bir sürü video var...bazıları "slap lesson" adında show yapmış onları izlemeyin
Yorum
-
Baylar bayanlar ve diğerleri..Görüyorum ki "ben yeni bas gitar aldım neden slap atamıyorum.Bu sene pek modaymış"diyerekten "slapli bir dünya için elele" projelerinizi okudum.Diyorumki;önce parmak işini aradan çıkarın.Klavyeye bakmadan bütün egzersizlerinizi 100 metronomla gerçekleştirin slap kendiğinden gelecektir.Ritm kulağınızı geliştiriniz.1-2-3-4 1-3-2-4.olacak olacak.yardırın.
Yorum
-
Baylar bayanlar ve diğerleri..Görüyorum ki "ben yeni bas gitar aldım neden slap atamıyorum.Bu sene pek modaymış"diyerekten "slapli bir dünya için elele" projelerinizi okudum.Diyorumki;önce parmak işini aradan çıkarın.Klavyeye bakmadan bütün egzersizlerinizi 100 metronomla gerçekleştirin slap kendiğinden gelecektir.Ritm kulağınızı geliştiriniz.1-2-3-4 1-3-2-4.olacak olacak.yardırın.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum