Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Slap Teknikleri

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• Slap Teknikleri

Arkada?lar merhaba. Diyorum ki ?öyle slap teknikleri toplasak hepimiz yararlansak.Nasyl olur? Bu konuyla ilgili yazylarynyzy metodlarynyzy ve linkleri vs. yazarsanyz sevinirim. Eminim bu birçok ki?inin i?ine yarayacak. ?imdiden te?ekkürler

www.activebass.com da bazy temel ve ileri seviye slap aly?tyrmalary bulabilirsin...

Yorum

Five-time Grammy winner, founding member of the super-group Bela Fleck and the Flecktones, a skilled naturalist and teacher, a published author, a magician and acrobat, has won every major award given to a bass guitarist. Also check the Official store VixMerch for handpicked bass gear.

Lessons kysmyndan yararlanabilirsiniz...

?urdada biraz bahsetmi?iz bu konudan..

Yorum

eywallah

Yorum

basgitarist.com

Yorum

hemen bakalimm

Yorum

Abi ben bassı yeni aldım bu slap tekniğini öğrenmek istiyorum!Sizin bildiğiniz öğrenmek için güzel bi site ya da görüntülü dersi olan bi site var mı?**** siz bana anlatsanız şu işi?

Yorum

arkadaşm aynı derttenz bende daha slap ögrenemedm ya

Yorum

siteler için teşekkürler bir bakayıom

Yorum

youtube dan yararlanabilirsiniz en azından görsel olarak bişiler kapabilirsiniz...öğrenmeye çalışmak için değil belki ama slap tekniğinde kendini geliştirmek isteyenler için faydalı olabilir....

marcus matthew shows you some basics of slap bass and his batteries die on him.

bunun gibi bir sürü video var...bazıları "slap lesson" adında show yapmış onları izlemeyin

Yorum

paylaşım için teşekkürler arkadaşlar

Yorum

arkadaşlar video ve bunun gibi şeyler gereksiz geliyor bana kendiniz slap tonunu yakalayana kadar çalışın bence ve bi kaç vidyoya sdce göz atarak doaçlama çalışmalar yapın...tavsiyem budur...

Yorum

arkadaşlar Gerçekten int Veli niymet Degerini bilelim : ) İLK önce İstek olması Lazım insanda Her türlü ögrenir Youtubede Çok güzeL dersler var : ) Herkeze ii çaLışmalar diliyorum şimdiden

Yorum

Baylar bayanlar ve diğerleri..Görüyorum ki "ben yeni bas gitar aldım neden slap atamıyorum.Bu sene pek modaymış"diyerekten "slapli bir dünya için elele" projelerinizi okudum.Diyorumki;önce parmak işini aradan çıkarın.Klavyeye bakmadan bütün egzersizlerinizi 100 metronomla gerçekleştirin slap kendiğinden gelecektir.Ritm kulağınızı geliştiriniz.1-2-3-4 1-3-2-4.olacak olacak.yardırın.

Yorum

Baylar bayanlar ve diğerleri..Görüyorum ki "ben yeni bas gitar aldım neden slap atamıyorum.Bu sene pek modaymış"diyerekten "slapli bir dünya için elele" projelerinizi okudum.Diyorumki;önce parmak işini aradan çıkarın.Klavyeye bakmadan bütün egzersizlerinizi 100 metronomla gerçekleştirin slap kendiğinden gelecektir.Ritm kulağınızı geliştiriniz.1-2-3-4 1-3-2-4.olacak olacak.yardırın.
                              walla hocam şiir gibi konuşmuşsun bende çalmaya çalışıorum ama yürümeden koşamazsın deemi deemi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
                              X