Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bass icin onerilecek kitaplar
Collapse
X
-
Bora Uslusoy'un kitabını arıyordum ancak Nezih Onur'un kitabını buldum. Gayet memnunum. Detaytlı ve güzel bi anlatımla karşılaştım.
-
evanist isimli üyeden alıntı Mesajı gösteryazdıklarınız için sağolun
ben bass gitar aldığımda hiç kursa gitmeden bu kitabı açsam işime yarar mı ?
Yorum bırak:
-
alicaner isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBora Uslusoy 'un bas gitar teknikleri adlı kitabı çok iyidir. Tünel'de vardır muhtemelen ben de daha almadım ama kesin alıcam
Yorum bırak:
-
Bora Uslusoy 'un bas gitar teknikleri adlı kitabı çok iyidir. Tünel'de vardır muhtemelen ben de daha almadım ama kesin alıcam
Yorum bırak:
-
Bende kitabın gitar için olanı vardı...Arkadaşım bulmuştu onda gördüm yurtdışından bulmuş o..D&R daki elemanlarla görüşseydin aslında getirme fırsatları vardır sonuçta o yayının gitar için olanını getiriyorlarsa bas için olanı niye getirmesinler ki?
Yorum bırak:
-
Ç. Bartu isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBass Guitar For Dummies'e baktın mı hiç? O da Türkçe zaten
Yorum bırak:
-
hakinen1985 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterbora uslusoy hepsiburada da estorede istanbulda tünelde senkop müzukte var ,stokta görünüyor, istersende senkopa sorabilirim. en iyi türkçe kaynaktır................
Yorum bırak:
-
bora
bora uslusoy hepsiburada da estorede istanbulda tünelde senkop müzukte var ,stokta görünüyor, istersende senkopa sorabilirim. en iyi türkçe kaynaktır................
Yorum bırak:
-
1.5 senedir bas gitar çalıyorum.Bora Uslusoy'un kitabını asla önermem.
Bass Guitar For Dummies bu kitabı bulabilirsen muhakkak al bende gitar versiyonu var oda çok güzel bass için olan da var...D&R dan bulursun.
Bora Uslusoy'un metodu da zaten benim dediğim kitaptan yararlanmış..
Bora Uslusoy'un metoduyla benim dediğim Bass Guitar For Dummies kitaplarını bir karşılaştır ve benim dediğim kitabın çok daha güzel anlattığını göreceksin.Son güncelleyen Ç. Bartu; 28-01-2009, 15:30.
Yorum bırak:
-
blood isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBora Uslusoy'un kitabını nerde bulabilirim? İstanbul-Kadıköy'de her yere baktım ama bulamadım.
Yorum bırak:
-
ŞİDDETLE BORA USLUSOY
ben hiç kursa falan gitmedim bi ton teknik burdan örendim , artı kendi çabamla .. hayatta kalcak kadar bişiler yapabiliosunSon güncelleyen Enis Kurtay; 29-01-2009, 22:02.
Yorum bırak:
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum bırak: