Arkadaşlar bass da 1. senemi doldurmaya yakınken artık biraz ton değiştirme zamanım geldi diye düşündüm. Önce hem hesaplı olsun hemde çok ton olsun diye prosesörlerde karar kıldım. Model olarakta Digitech rp80 de karar kıldım ancak gerek etraftan gerekse forumdan aldığım yorumlar pek iyi olmadı. bu yüzden pedala geçiş yapmak en iyisi diye düşündüm
Şöyle açıklayayım. genelde metal tarzı çalmayı seviyorum. bir kaç soloyu da ezberledim ve bunların distortion ve overdrive tonlarıyla çok daha iyi olacağını düşündüm
Bu yüzden imkanlarım dahilinde tercihim DigiTech XBD oldu. Acaba kullanan , gören , duyan , deneyen , alan , satan vs. varmı aramızda? Eğer kullandıysanız yorumlarınız ne yönde olur? İmkanlarım dahilinde(150-200ytl arası) önerebileceğiniz başka öncelikle distortion 2. planda overdrive pedalı varmı?
Neyse Çok Uzattım Kafanızıda Patlattım Artık Kusura Bakmayın
Hade Cevap Yazan ,Yazmayan , Konuyu Okuyan Okumayan herkese Teşekkürler.... İyi Forumlar....
Şöyle açıklayayım. genelde metal tarzı çalmayı seviyorum. bir kaç soloyu da ezberledim ve bunların distortion ve overdrive tonlarıyla çok daha iyi olacağını düşündüm

Neyse Çok Uzattım Kafanızıda Patlattım Artık Kusura Bakmayın

Yorum