Arkadaşlar bi süredir bass çalıyorum artık artık yavaş yavaş bir setup kurmanın zamanı geldi sanırım...Yaklaşık 2 haftadır okumadığım forum sitesi kalmadı yinede bu aletleri gerçekden tanımak için çok az bi süre olduğunu anladım...Tek tek deneme şansım da yok;Alanya gibi küçük bir yerde yaşıyorum çünkü...Forumlarda takip ettiğim ve bir kaç kişiye danıştığım kadarıyla altta yazdığım pedallar kafama yattı...ama hangisi daha iyi ve fiyatları ne kadar ve vereceğim paraya değer mi??Lütfen ilgilenirseniz sevinirim;
EQ olarak BOSS GEB-7 de karar kıldım...
Compressor olarak;EBS mutlicomp ve Carl Martin Compressor arasında bi tercih yapamadım...Ebs fiyat olarak daha uygun duruyo ama ben 5-6 ay sonra pişman olup zarar fiyana satmak istemiyorum...Eğer aynı fiyata şu daha iyi bi compressor diyosanız onuda sölerseniz sevinirim...Şimdilik bunları almaya düşünüyorum...
Ayrıca Sansamp Bass Drive öneren bi kaç kişi var ama ben pek bi bilgi bulamadım...Ve son soru sansamp bass driver e kadar gerekli bi ekipman??
Gitarım RBX374
Anfi ise 30luk ama en kısa zamanda daha iyisini alacağım bi Laney....
Şimdiden çok sağolun...
EQ olarak BOSS GEB-7 de karar kıldım...
Compressor olarak;EBS mutlicomp ve Carl Martin Compressor arasında bi tercih yapamadım...Ebs fiyat olarak daha uygun duruyo ama ben 5-6 ay sonra pişman olup zarar fiyana satmak istemiyorum...Eğer aynı fiyata şu daha iyi bi compressor diyosanız onuda sölerseniz sevinirim...Şimdilik bunları almaya düşünüyorum...
Ayrıca Sansamp Bass Drive öneren bi kaç kişi var ama ben pek bi bilgi bulamadım...Ve son soru sansamp bass driver e kadar gerekli bi ekipman??
Gitarım RBX374
Anfi ise 30luk ama en kısa zamanda daha iyisini alacağım bi Laney....
Şimdiden çok sağolun...
Yorum