MyGitar Forumları

Alışveriş Seçenekleri Nereden? ve Nasıl?

Alt 22-11-2009, 10:56   #521
Matthe!
Sınırlı Üyelik
Rep Gücü: 0
Matthe! şaşırtıcı
Ekipmanları

Ptt veya banka havalesiyle nasıl alışveriş yapıyoruz.Önce havale yapıp daha sonra mı siparişi veriyoruz?
Matthe! Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2009, 11:07   #522
Enis Kurtay

Enis Kurtay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderatör
Rep Gücü: 23
Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!Enis Kurtay gerçek bir ilah!
Elektro Gitar: Ibanez Artist Special Edition (80's) ve Acepro Bass Gitar: Cort Action 4 String
Ekipmanları
Enis Kurtay - MSN üzeri Mesaj gönder Enis Kurtay - YAHOO üzeri Mesaj gönder Enis Kurtay isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Matthe! isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Ptt veya banka havalesiyle nasıl alışveriş yapıyoruz.Önce havale yapıp daha sonra mı siparişi veriyoruz?
Önce ürünü seçip, sepete ekle diyorsunuz. Ardından alacağınız ürünü tamamladıktan sonra siparişinizi tamamlıyorsunuz. Site size bir tane sipariş numarası üretiyor. Eğer ödeme havale seçildiyse, yollayacağınız banka-ptt'ye gidip, açıklama kısmına sipariş numarası ekliyorsunuz, ardından sitede ödeme yaptığınızı belirtiyorsunuz, 3 gün içerisinde de kargonuz geliyor.

Eğer bir sıkıntı yaşıyorsanız veya merak ettiğiniz birşey varsa, sağ taraftaki panelde müşteri temsilcisi bölümü var, oraya yazıp sorunuzu sorabilir veya belirtebilirsiniz.

Bu linktende havale aşamalarını detaylıca görebilirsiniz : http://www.mydukkan.com/yardim.asp?id=20&t=1
Yazılım Geliştirici - Bilgisayar Programcısı
Google'da adımı arat.

Konu Enis Kurtay tarafından (22-11-2009 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.
Enis Kurtay Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2009, 11:09   #523
Asostaphias
Banlanmış
Asostaphias eski yaptıklarından biraz utanmaktadır.
Akustik Gitar: Cort MR710F
Ekipmanları

Sağlam ve güvenilir bir site bu konuda kuşkunuz olmasın. Ayrıca müşteriyle çok ilgililer mesajlarıma 5-6 saat içinde cevap geliyor. 1000 tl civarı alışveriş yapmıştım zamanında kendilerinden ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sitede gördüğüm tek eksik bazı ürünlerin özelliklerinin ya da fotoğraflarının güncel olmaması. Bir gitarı alacağınız zaman resmi sitesinden de özelliklerine göz atmakta fayda var. Ayrıca ellerindeki gitarın kaç yılında üretildiğini de sormalısınız ki bazı markaların bazı modellerinin özellikleri belli yıllarda değişebiliyor ve mydukkan ekibi bunu güncellemeyi unutabiliyor. Uyardığınızda da anında düzeltiyorlar
Asostaphias Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2010, 22:18   #524
SleepyHollow

SleepyHollow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MYGitarist
Rep Gücü: 2
SleepyHollow şaşırtıcı
Elektro Gitar: Cort X6
Ekipmanları

Fazla zamanım olmadığı için 53 sayfayıda okuyamadım belki sorumun cevabı verilmiştir. Ben cort x6 alacağım ama mydükkandanmı alsam yoksa normal müzik marketlerdenmi alsam karar veremedim ancak mydükkandan alırsam 100lira daha ucuza geliceği için -amfiyle birlikte- mydükkan tercihim. Kafama takılan soru gitarda ariza olduğu zaman ben -izmirde oturuyorum- izmirdeki müzik marketlerde kendi garantisiyle yaptırabilirmiyim büyük bi ihtimalle yaptıramam.
Peki cort türkiye(izmir) distribütöründe garanti kapsamında yaptırabilirmiyim yaptırabiliyorsam acaba cort türkiye distribütörü kimdir? Yani anlıycağınız gibi tek sorunum arıza olunca sıkıntı çekmek istememem mydükkana güveniyorum ama bir sorun olduğunda istanbula gidip gelmesin burdan hallediyim istiyorum.
SleepyHollow Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2010, 22:45   #525
ynx

ynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Süper Moderatör
toplam notası : 158
Rep Gücü: 16
ynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyen
Elektro Gitar: Pam
Ekipmanları

Sorun olursa distribütörün garanti hakkında herhangi bir şekilde yardımcı olacağını sanmıyor, aksine kullanıcı hatası diye öne süreceklerini düşünüyorum.
Hadi bakalım, 28'inde yeni ekipmancıklar geliyor
www.yunuserkaya.com
www.myspace.com/erkaya
www.youtube.com/ynx
ynx Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2010, 22:49   #526
Satılık
Sınırlı Üyelik
Satılık şaşırtıcı
Akustik Gitar: Cort MR710F Elektro Gitar: Musicman Axis
Ekipmanları
Satılık - MSN üzeri Mesaj gönder

Türkiye'de satılan Cort'ların garantisi olmadığını duymuştum. Hatta o yüzden Türkiye fiyatlarının bu kadar ucuz olduğu söyleniyor. Ama Mydukkan bu konuda diğer firmalara oranla daha titiz çalışıyor. Yolluyorsunuz ve hiçbir ücret almadan onarıyor ve geri yolluyor. Ürününü sattıktan sonra birdaha uğraşmayan esnaflarda gördüm. Ayrıca yine belirtmek isterimki :
Alıntı:
- 30 gün içerisinde arızalanan, ancak teknik servisin raporu kullanıcı hatası yönünde olursa, tamir masrafları ve kargo ücretleri tarafınızca karşılanacaktır.
- Ürünü bize gönderirken kargo ücreti tarafınızca karşılanacaktır. Fabrikasyon bir sorun tespit edilirse, kargo ücreti tarafınıza geri iade edilecek ve tamir veya değişim yapıldıktan sonra da kargo ücreti tarafımızca karşılanacaktır.
- Üründe arıza tespit edilemezse, kargo ücretleri size ait olacaktır. Lütfen aldığınız ürünü arızalı diye nitelendirmeden önce, gerekli testleri yapmaya çalışın.
MYDUKKAN
Sayın Selçuk Uzunhasanoğlu'da çok güvenilir ve sevecen biridir. Mydukkan'dan alışveriş yaparken tedirgin olmanızı gerektirecek hiçbir durum sözkonusu değil.
Satılık Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2010, 22:57   #527
littledevil_35

littledevil_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MYGitarist
Rep Gücü: 3
littledevil_35 şaşırtıcı
Akustik Gitar: ARENAS elektro akustik AW850BKEQ3 Elektro Gitar: ♣♣Mücahit♣♣/ V7&V8 modifiye
Ekipmanları

Alıntı:
SleepyHollow isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Fazla zamanım olmadığı için 53 sayfayıda okuyamadım belki sorumun cevabı verilmiştir. Ben cort x6 alacağım ama mydükkandanmı alsam yoksa normal müzik marketlerdenmi alsam karar veremedim ancak mydükkandan alırsam 100lira daha ucuza geliceği için -amfiyle birlikte- mydükkan tercihim. Kafama takılan soru gitarda ariza olduğu zaman ben -izmirde oturuyorum- izmirdeki müzik marketlerde kendi garantisiyle yaptırabilirmiyim büyük bi ihtimalle yaptıramam.
Peki cort türkiye(izmir) distribütöründe garanti kapsamında yaptırabilirmiyim yaptırabiliyorsam acaba cort türkiye distribütörü kimdir? Yani anlıycağınız gibi tek sorunum arıza olunca sıkıntı çekmek istememem mydükkana güveniyorum ama bir sorun olduğunda istanbula gidip gelmesin burdan hallediyim istiyorum.
Bor müzik ve senfoni müzik garanti sağlıyor ama YNX inde dediği gibi kullanıcı hatası ayağına yine yanan bizler oluyoruz. Bor müziğe gitarımı 1 kere bıraktım 10 dk. ufak bir sorunu vardı 10 gün sonra gittim ''Senin gitar daha sırada ya.'' diyen bir tiple karşılaştım aldım gittim parayla 10 dk ya bir lüthiere yaptırdım. Garanti işi yalan yani. Bir ürününde üretim hatası olma yüzdesi kaç bilmiyorum ama mydukkan İzmir'deki çoğu müzik marketten daha güvenilir. Sağlıcakla...
-[śмүЯйÄ]-

Özkan Y.
littledevil_35 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2010, 15:13   #528
canık123
Sınırlı Üyelik
canık123 şaşırtıcı
Ekipmanları
Standart Mydükkandan alışveriş

ilk önce iyi günler

ben mydükkandan alışveriş yapıcağım havale ile %5 indirim oluyormuş havale ile almaya karar verdim ama nasıl yapılacak bilemedim daha önce almış olan olan ya da bilen biri yardım edebilir mi?

birde benim bi sorum daha var mydükkandan ibanez ibz10g amfi alacağım yanında jack kablosu veriliyor mu yoksa alınacak mı parayla almak için 10-15 tl lik bi kablo önerebilir misiniz?

birde bana pena önerebilir misiniz nasıl pena daha iyidir hepsi aynı gibi

şimdiden yardımlar için sağolun

Mesajınız olması gereken başlığa taşınmıştır.

Konu yutup123458 tarafından (06-02-2010 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.
canık123 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2010, 15:49   #529
shnicx

shnicx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MYGitarist
toplam notası : 7
Rep Gücü: 28
shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!
Elektro Gitar: İbanez RG 1570 Prestige "Mirage Red"
Ekipmanları

Alıntı:
canık123 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
ilk önce iyi günler

ben mydükkandan alışveriş yapıcağım havale ile %5 indirim oluyormuş havale ile almaya karar verdim ama nasıl yapılacak bilemedim daha önce almış olan olan ya da bilen biri yardım edebilir mi?

birde benim bi sorum daha var mydükkandan ibanez ibz10g amfi alacağım yanında jack kablosu veriliyor mu yoksa alınacak mı parayla almak için 10-15 tl lik bi kablo önerebilir misiniz?

birde bana pena önerebilir misiniz nasıl pena daha iyidir hepsi aynı gibi

şimdiden yardımlar için sağolun

Mesajınız olması gereken başlığa taşınmıştır.
Yani bir iki mesaj yukarı veya bir iki sayfa okumak bu kadar mı zor!? Herşeyin kolayına kaçmayın, azıcık karıştırın şu forumu yahu.

Al bak, adam iki üç mesaj üstte ne demiş;

Alıntı:
Enis Kurtay isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Önce ürünü seçip, sepete ekle diyorsunuz. Ardından alacağınız ürünü tamamladıktan sonra siparişinizi tamamlıyorsunuz. Site size bir tane sipariş numarası üretiyor. Eğer ödeme havale seçildiyse, yollayacağınız banka-ptt'ye gidip, açıklama kısmına sipariş numarası ekliyorsunuz, ardından sitede ödeme yaptığınızı belirtiyorsunuz, 3 gün içerisinde de kargonuz geliyor.

Eğer bir sıkıntı yaşıyorsanız veya merak ettiğiniz birşey varsa, sağ taraftaki panelde müşteri temsilcisi bölümü var, oraya yazıp sorunuzu sorabilir veya belirtebilirsiniz.

Bu linktende havale aşamalarını detaylıca görebilirsiniz : http://www.mydukkan.com/yardim.asp?id=20&t=1
Vakit darlığı sebebiyle görevimden ayrıldım arkadaşlar, uslu durun ben yokken.

http://www.mygitar.com/hrc/images/diger/20090223-11478_destek_468x60_1.jpg
shnicx Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2010, 13:26   #530
Faramir55
MYGitarist
Rep Gücü: 2
Faramir55 şaşırtıcı
Akustik Gitar: Cort SFX 5 BK
Ekipmanları

Mydukkan.com dan bir amfi aldım, piyasa fiyatından biraz daha ucuzdu, memnunum. Bu aralar elektro akustik bakıyorum ama birçok gitarda temin edilemiyor yazıyor ( diğer sitelerde satılmasına rağmen).
Faramir55 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin:

Etiket
mydukkan

Konu Araçları
Stil