|
|
#521 |
|
Ptt veya banka havalesiyle nasıl alışveriş yapıyoruz.Önce havale yapıp daha sonra mı siparişi veriyoruz?
|
|
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Eğer bir sıkıntı yaşıyorsanız veya merak ettiğiniz birşey varsa, sağ taraftaki panelde müşteri temsilcisi bölümü var, oraya yazıp sorunuzu sorabilir veya belirtebilirsiniz. Bu linktende havale aşamalarını detaylıca görebilirsiniz : http://www.mydukkan.com/yardim.asp?id=20&t=1
Yazılım Geliştirici - Bilgisayar Programcısı
Google'da adımı arat. ![]() ![]() Konu Enis Kurtay tarafından (22-11-2009 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#523 |
|
Banlanmış
|
Sağlam ve güvenilir bir site bu konuda kuşkunuz olmasın. Ayrıca müşteriyle çok ilgililer mesajlarıma 5-6 saat içinde cevap geliyor. 1000 tl civarı alışveriş yapmıştım zamanında kendilerinden ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sitede gördüğüm tek eksik bazı ürünlerin özelliklerinin ya da fotoğraflarının güncel olmaması. Bir gitarı alacağınız zaman resmi sitesinden de özelliklerine göz atmakta fayda var. Ayrıca ellerindeki gitarın kaç yılında üretildiğini de sormalısınız ki bazı markaların bazı modellerinin özellikleri belli yıllarda değişebiliyor ve mydukkan ekibi bunu güncellemeyi unutabiliyor. Uyardığınızda da anında düzeltiyorlar
|
|
|
|
|
|
#524 |
|
Fazla zamanım olmadığı için 53 sayfayıda okuyamadım belki sorumun cevabı verilmiştir. Ben cort x6 alacağım ama mydükkandanmı alsam yoksa normal müzik marketlerdenmi alsam karar veremedim ancak mydükkandan alırsam 100lira daha ucuza geliceği için -amfiyle birlikte- mydükkan tercihim. Kafama takılan soru gitarda ariza olduğu zaman ben -izmirde oturuyorum- izmirdeki müzik marketlerde kendi garantisiyle yaptırabilirmiyim büyük bi ihtimalle yaptıramam.
Peki cort türkiye(izmir) distribütöründe garanti kapsamında yaptırabilirmiyim yaptırabiliyorsam acaba cort türkiye distribütörü kimdir? Yani anlıycağınız gibi tek sorunum arıza olunca sıkıntı çekmek istememem mydükkana güveniyorum ama bir sorun olduğunda istanbula gidip gelmesin burdan hallediyim istiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#525 |
|
Sorun olursa distribütörün garanti hakkında herhangi bir şekilde yardımcı olacağını sanmıyor, aksine kullanıcı hatası diye öne süreceklerini düşünüyorum.
Hadi bakalım, 28'inde yeni ekipmancıklar geliyor
![]() www.yunuserkaya.com www.myspace.com/erkaya www.youtube.com/ynx |
|
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Türkiye'de satılan Cort'ların garantisi olmadığını duymuştum. Hatta o yüzden Türkiye fiyatlarının bu kadar ucuz olduğu söyleniyor. Ama Mydukkan bu konuda diğer firmalara oranla daha titiz çalışıyor. Yolluyorsunuz ve hiçbir ücret almadan onarıyor ve geri yolluyor. Ürününü sattıktan sonra birdaha uğraşmayan esnaflarda gördüm. Ayrıca yine belirtmek isterimki :
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#527 | |
|
MYGitarist
![]() |
Alıntı:
-[śмүЯйÄ]- Özkan Y.
|
|
|
|
|
|
|
#528 |
|
ilk önce iyi günler
ben mydükkandan alışveriş yapıcağım havale ile %5 indirim oluyormuş havale ile almaya karar verdim ama nasıl yapılacak bilemedim daha önce almış olan olan ya da bilen biri yardım edebilir mi? birde benim bi sorum daha var mydükkandan ibanez ibz10g amfi alacağım yanında jack kablosu veriliyor mu yoksa alınacak mı parayla almak için 10-15 tl lik bi kablo önerebilir misiniz? birde bana pena önerebilir misiniz nasıl pena daha iyidir hepsi aynı gibi şimdiden yardımlar için sağolun Mesajınız olması gereken başlığa taşınmıştır. Konu yutup123458 tarafından (06-02-2010 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#529 | ||
|
Alıntı:
Al bak, adam iki üç mesaj üstte ne demiş; Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#530 |
|
Mydukkan.com dan bir amfi aldım, piyasa fiyatından biraz daha ucuzdu, memnunum. Bu aralar elektro akustik bakıyorum ama birçok gitarda temin edilemiyor yazıyor ( diğer sitelerde satılmasına rağmen).
|
|
|
|
|
![]() |
| Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin: |
| Etiket |
| mydukkan |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|