|
|
#1 |
![]() Bean, önümüzdeki günlerde Evelyn Evelyn adlı yeni bir grubun albümündeki My Space adlı şarkıda konuk şarkıcılardan biri olarak karşımıza çıkacak. Evelyn Evelyn, ABD’li şarkıcı Amanda Palmer’ın Dresden Dolls grubunda birlikte çalıştığı Jason Webley ile kurduğu bir yan grup. Kurt Cobain ile müzisyen Courtney Love’ın kızı olan Frances, 17 yaşında. Serpilmiş güzelleşmiş... Okulu bitmeden 1 yıl önce bir ropörtajda şunları dile getirmişti Bean; Yaş: 16 iken, Çıkışı: Karl Lagerfeld`in ilham perisi olarak parladı. Sahne ışıkları: `Ben şöhret aramıyorum, şöhret beni arayıp buluyor. Eh avantajlarından faydalanmasam bu aptallık olurdu.` Örnek aldığı kişi: `Babaannem! Beni o yetiştirdi. Hayatımdaki en değişmez rol model. Şu dünyada bir tek ve en çok ona saygı duyuyorum.` Babasından kalan ve özenle sakladığı eşya: `Kahverengi hırkası.` Yeni projeleri: `Çok yakında mezun oluyorum ve eğitimime devam etmeyi planlıyorum. Bunun yanı sıra Broadway`i, Dita Von Teese tarzı şovları, fotoğrafçılığı ve gazeteciliği hayal ediyorum.` Ayrıca Courtney Love Kızının velayetini kaybetmişti yakın zamanda; Şarkıcı Courtney Love, Kurt Cobain`den olan 17 yaşındaki kızının velayetini geçici olarak kaybetti. Los Angeles`taki mahkeme kayıtlarına göre, 17 yaşındaki Frances Bean Cobain`in velayeti geçici olarak Kurt Cobain`in annesi Wendy O`connor ve kız kardeşi Kimberly Dawn Cobain`e verildi. Mahkeme kayıtlarında bu kararın nedenleri belirtilmedi, ancak davaya bakan avukatlar bunun aile meselesi olduğunu belirtti. Şubat ayına kadar geçerli olacak mahkeme kararında Cobain`in annesi ve kız kardeşine, genç kızın babası tarafından adına kurulan vakfın denetiminin verilmediği belirtildi. Şarkıcı Love da 2005 yılında şartlı tahliyesini uyuşturucu kullanarak ve saldırıda bulunarak ihlal ettiği için bir rehabilitasyon merkezinde çekmek üzere 180 gün cezaya çarptırılmıştı. Alıntıdır: Tüm Gazateler'den... Konu shnicx tarafından (08-02-2010 Saat 05:35 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin: |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|