MyGitar Forumları

Geri git   MyGitar Forumları > Diğer > Atış Serbest

Atış Serbest Atış Serbest Nereye yazayım ben şimdi bunu, dediğiniz şeyleri buraya...

Konu Kapatılmıştır
Alt 06-12-2009, 18:37   #21
abormen
Sınırlı Üyelik
Rep Gücü: 0
abormen şaşırtıcı
Ekipmanları

değerli arkadaşlar ben sadece parfüm severim, lord gibi **** diğer parfüm yorumları yapan arkadaşlar gibi uzman değilim, bir iki fıs fıs ile parfüm hakkında kesin kanıya varılmayacağını en az 10 gün kullanmak gerektiğini biliyorum.

Benim yaptığım acizane parfümün bende uyandırdığı his, aklıma getirdiği-çağrıştırdığı kokuları yazıp paylaşmak.

Lord arkadaşımın beğenisi ile benim beğenilerim örtüşüyor bundan dolayı lordun tavsiye ettiği kokuları imkan varsa alıp denemek yoksa parfümerilerden denemeye çalışıyorum.
abormen Çevrimdışı  
Alt 06-12-2009, 20:40   #22
iceberg79
MYGitarist
iceberg79 şaşırtıcı
Ekipmanları

Alıntı:
the cro isimli üyeden alıntı Mesajı göster
abormen üstad diğer denediğin kokuların sende yaptığı çağrışımları kokunun tarzı vesaire kısada olsa yorumlarsan bizede bir fikir vermiş olursun misal terre de hermes hakkında yazdıkların kokuya ilgimi arttırdı diyebilirim aslında bir kokuyu denemeden önce okuduğum yorumlardan yola çıkarak kafamda bir koku canlandırmaya çalışıyorum genelde pek tutmuyor ama keyifli oluyor bunun dışında koku hakkında yaptığın yorum kafamda oluşturduğum kokuyu sildi diyebilirim . birde parfüm nereden alınır kaça alınır gibi konuların yeri burası olmamalı bence konunun amacı denediğimiz kokuları yorumlamak tartışmak olmalı dışına çıkarsak diğer gereksiz parfüm konularından bir farkı kalmaz diye düşünüyorum
terre de hermes hakkında bende okunanları görünce yazmak istedim.kokuyu deneyenlerin de yorumlarını gördüm herkese farklı gelmiş yani farklı koku algılamış çoğu arkadaş bende de koku keskin ve şekerli gibi ama bu şekerli rochas da ki ** boss inmotionda ki gibi yanık şeker değil çok farklı..ilk sıkma ile sonuna kadar ki zamana kadar hemen hemen koku değişmedi.ilk nota ile son nota arasında değişme yani çok fazla değşme olmadı.ama gerçekten piyasadaki kokulara hiç benzemiyor piyasa derken hani yolda otobüste hep aynı kokular gelir ya bu kokuyu bir yerden hatırlıyorum diye işte bu koku böyle değil kalitesini belli ettiriyor.ilk başta itici geliyor bu ne *** dersiniz koku oturdukça fikir değiştirebiliyorsunuz.lord ve diğer arkadaşlarında dediği gibi koku zaman istiyor..kalıcılığı merak etmeyin çok kalıcı benim gibi her kokuyu kabul etmeyen bir tende bile çok uzun zaman kaldı.son söz olarak lord arkadaşımızın dediği gibi kokuya biiraz zaman verin sonra ya çok seversiniz ya hiç sevmezsiniz.

Konu iceberg79 tarafından (06-12-2009 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.
iceberg79 Çevrimdışı  
Alt 07-12-2009, 17:56   #23
murcaa

murcaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MYGitarist
Rep Gücü: 1
murcaa şaşırtıcı
Ekipmanları

arkadaşlar merhaba,
daha öncede bahsettiğim strawberry'den siparişini verdiğim gucci envy bugün ulaştı. Strawberry'den gelen envy'ler için sorunlu olduğu söylentisi vardı hatırlarsanız. gelen parfümde hiç bir sıkıntı yok. böylelikle denenmiş oldu. strawberry'den envy siparişinizi içiniz rahat şekilde verebilirsiniz.
murcaa Çevrimdışı  
Alt 07-12-2009, 18:04   #24
murcaa

MYGitarist
murcaa şaşırtıcı
Ekipmanları

Alıntı:
gurkan1983 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Ben Cheapsmells.com dan alıyorum. Strawberry'ye bakıyorum eğer pahalıysa cheapsmells. Birde Strawberry'de yazılan fiyattan almıyorsunuz, o fiyatın %10 u kadar kargo ücreti ekleniyor ve o anki dolar kurundan hesaplanıyor. Mesela 60tl yazıyor fiyat olarak, ödeme sayfasına gelince miktar 68 veya 70 olabiliyor, ona dikkat edin. Benim tavsiyem eğer paypal hesabınız varsa, tüm alışverişlerinizi o hesabınızdan yapın. Ayrıca ürün elinize ulaşmadığı zaman paypal de dispute açıp 10 günde paranızı iade alabiliyorsunuz.
cheapsmells'a baktım fiyatlar çok iyi.. dikkatimi çeken bir şey oldu Azzaro Visit satılmıyor ordada. Strawberry'dede yok. Sevil veya TA'dan almak istemiyorum ama mecbur kalıcaz galiba
murcaa Çevrimdışı  
Alt 07-12-2009, 18:51   #25
Lord Sparhawk

Lord Sparhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Forum Admin
toplam notası : 422
Rep Gücü: 20
Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!Lord Sparhawk gerçek bir ilah!
Ekipmanları

Alıntı:
murcaa isimli üyeden alıntı Mesajı göster
cheapsmells'a baktım fiyatlar çok iyi.. dikkatimi çeken bir şey oldu Azzaro Visit satılmıyor ordada. Strawberry'dede yok. Sevil veya TA'dan almak istemiyorum ama mecbur kalıcaz galiba
gittiden al?
Lord Sparhawk Çevrimiçi  
Alt 07-12-2009, 19:23   #26
murcaa

MYGitarist
murcaa şaşırtıcı
Ekipmanları

Alıntı:
Lord Sparhawk isimli üyeden alıntı Mesajı göster
gittiden al?
gitti gidiyor'dan sahte çıkar endişesiyle almıyorum. güvenilir bir satıcı tavsiyesinde bulunabilirmisin. sedona kapanmış şimdi kimden alış veriş yapıyorsun.

Konu murcaa tarafından (08-12-2009 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.
murcaa Çevrimdışı  
Alt 08-12-2009, 13:07   #27
morricone
Sınırlı Üyelik
morricone şaşırtıcı
Ekipmanları

Moonwalker komsu sormus nereden aldin Terre D`hermes eau de parfumu diye bir onceki forumda. Ben Amsterdam havaalanindan aldim duty free`den burada yasadigim icin, ama Turkiyede nereden temin edilir bilmiyorum. Yabanci sitelere bakmak lazim.

Rengi daha koyu, daha fazla esans iceriyor. Ben gunicinde tazeleyemedigim icin tercih ettim. Ve icerigi cok az degistirilmis. Ust notalara shiso eklenmis, hafif citrus ve nane. Orta notadaki cakmaktasi ve alttaki odunsu kokular da guclendirilmis.

Normalde 80 euro sanirim havaalaninda 60 euro idi, 75 ml. Bence boyle bir parfum icin cak makul fiyat.

Konu morricone tarafından (08-12-2009 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.
morricone Çevrimdışı  
Alt 09-12-2009, 14:44   #28
by_mukemmel
MYGitarist
by_mukemmel şaşırtıcı
Ekipmanları

Alıntı:
morricone isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Moonwalker komsu sormus nereden aldin Terre D`hermes eau de parfumu diye bir onceki forumda. Ben Amsterdam havaalanindan aldim duty free`den burada yasadigim icin, ama Turkiyede nereden temin edilir bilmiyorum. Yabanci sitelere bakmak lazim.

Rengi daha koyu, daha fazla esans iceriyor. Ben gunicinde tazeleyemedigim icin tercih ettim. Ve icerigi cok az degistirilmis. Ust notalara shiso eklenmis, hafif citrus ve nane. Orta notadaki cakmaktasi ve alttaki odunsu kokular da guclendirilmis.

Normalde 80 euro sanirim havaalaninda 60 euro idi, 75 ml. Bence boyle bir parfum icin cak makul fiyat.
Morricone komşu Terre nin Edt side gayet iyiydikuvvetliydi ; Edp versiyonu ağır kaçmamış mı?
by_mukemmel Çevrimdışı  
Alt 09-12-2009, 14:45   #29
by_mukemmel
MYGitarist
by_mukemmel şaşırtıcı
Ekipmanları

Alıntı:
murcaa isimli üyeden alıntı Mesajı göster
arkadaşlar merhaba,
daha öncede bahsettiğim strawberry'den siparişini verdiğim gucci envy bugün ulaştı. Strawberry'den gelen envy'ler için sorunlu olduğu söylentisi vardı hatırlarsanız. gelen parfümde hiç bir sıkıntı yok. böylelikle denenmiş oldu. strawberry'den envy siparişinizi içiniz rahat şekilde verebilirsiniz.
Murcaa envy hakkında ilk yorumlarını alalım o zaman hemen
by_mukemmel Çevrimdışı  
Alt 09-12-2009, 18:58   #30
murcaa

MYGitarist
murcaa şaşırtıcı
Ekipmanları

Alıntı:
by_mukemmel isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Murcaa envy hakkında ilk yorumlarını alalım o zaman hemen
daha önceden 3-4 sefer deneyip strawberry'den siparişi verdim. bence güzel bir parfüm. ilk sıkıldığında ilk 5 dakika parfüm oturana kadar YSL Kouros gibi bir kokusu var.(tabi onun kadar yıkıcı değil daha hafifi) ama sonra çok daha güzelleştiğini düşünüyorum. Givenchy very irresistible'ın daha tatlımsı olanına benzettim tabi benim görüşüm bunlar.. kalıcılık olarak güzel oturaklı bir parfüm. Aftershave losyon bulamadım bu parfümde. ben parfüm ve as ikilisini kullanırım genelde. artık buna benzeyen bir parfümün as'ini denerim. aklımdan geçen bu konuda givenchy very var ama sizlerinde başka tavsiyesi olursa sevinirim.
murcaa Çevrimdışı  
Konu Kapatılmıştır

Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin:

Konu Araçları
Stil