|
|
#21 |
|
değerli arkadaşlar ben sadece parfüm severim, lord gibi **** diğer parfüm yorumları yapan arkadaşlar gibi uzman değilim, bir iki fıs fıs ile parfüm hakkında kesin kanıya varılmayacağını en az 10 gün kullanmak gerektiğini biliyorum.
Benim yaptığım acizane parfümün bende uyandırdığı his, aklıma getirdiği-çağrıştırdığı kokuları yazıp paylaşmak. Lord arkadaşımın beğenisi ile benim beğenilerim örtüşüyor bundan dolayı lordun tavsiye ettiği kokuları imkan varsa alıp denemek yoksa parfümerilerden denemeye çalışıyorum. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Alıntı:
Konu iceberg79 tarafından (06-12-2009 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
#23 |
|
arkadaşlar merhaba,
daha öncede bahsettiğim strawberry'den siparişini verdiğim gucci envy bugün ulaştı. Strawberry'den gelen envy'ler için sorunlu olduğu söylentisi vardı hatırlarsanız. gelen parfümde hiç bir sıkıntı yok. böylelikle denenmiş oldu. strawberry'den envy siparişinizi içiniz rahat şekilde verebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#25 |
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konu murcaa tarafından (08-12-2009 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Moonwalker komsu sormus nereden aldin Terre D`hermes eau de parfumu diye bir onceki forumda. Ben Amsterdam havaalanindan aldim duty free`den burada yasadigim icin, ama Turkiyede nereden temin edilir bilmiyorum. Yabanci sitelere bakmak lazim.
Rengi daha koyu, daha fazla esans iceriyor. Ben gunicinde tazeleyemedigim icin tercih ettim. Ve icerigi cok az degistirilmis. Ust notalara shiso eklenmis, hafif citrus ve nane. Orta notadaki cakmaktasi ve alttaki odunsu kokular da guclendirilmis. Normalde 80 euro sanirim havaalaninda 60 euro idi, 75 ml. Bence boyle bir parfum icin cak makul fiyat. Konu morricone tarafından (08-12-2009 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#29 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#30 |
|
daha önceden 3-4 sefer deneyip strawberry'den siparişi verdim. bence güzel bir parfüm. ilk sıkıldığında ilk 5 dakika parfüm oturana kadar YSL Kouros gibi bir kokusu var.(tabi onun kadar yıkıcı değil daha hafifi) ama sonra çok daha güzelleştiğini düşünüyorum. Givenchy very irresistible'ın daha tatlımsı olanına benzettim
tabi benim görüşüm bunlar.. kalıcılık olarak güzel oturaklı bir parfüm. Aftershave losyon bulamadım bu parfümde. ben parfüm ve as ikilisini kullanırım genelde. artık buna benzeyen bir parfümün as'ini denerim. aklımdan geçen bu konuda givenchy very var ama sizlerinde başka tavsiyesi olursa sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
| Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin: |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|