|
|
#1 |
|
REDD
Doğan Duru : Vokal Berke Hatipoğlu : Gitar, Geri Vokal Güneş Duru : Gitar, Geri Vokal İlke Hatipoğlu : Hammond, Piyano, Synth Suat Ayyıldız : Davul Grubun 2 albümü bulunuyor. Ben severek dinliyorum. Kirli Suyunda Parıltılar albümü'nden "Artık Melek Değilim, Bak Keyfine ve Prensesin Uykusuyum" çok hoşuma gidiyor. Sizin yorumlarınız neler ?
the child is grown, the dream is gone...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ben beğenmiyorum şarkıları pop müzik gibi ...
Düzenleyen - ozzie on 15/04/2007 17:10:17 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
pop rock hakkaten de . ama duygu fena değil.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çok beğeniyorum yolları açık olur umarım.Özellikle ''hala aşk var mı'' adlı parçaları bir ayrı güzel...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Doğan bildigim kadarıyla konservatuardan vokalist olarak mezun olmuş.Opera filan da söylüyor.Detone olma gibi bi olay yok yani adamda.Grubu birbirini çok iyi tanıyor bence canlı performansları albüm kayıtlarından farksız çok iyi çalıyorlar.Biraz pop gibi biraz da doğanın sesi kulak tırmalıyor ama oldukça başarılı
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bence cok başarılılar,ozellıkle vokal cok hoşuma gıdıyor,falan fılan,mutlu olmak ıcın,artık melek değilim,prensesin uykusuyum ve bahcelere dalardık tam
m zevkıme hıtab eden sarkılar,Bu aralar grup külliyen askere gidiyormuş,artık gelınce albumlerını beklıyecegız
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
başarılarının yanında oldukça da mütevaziler. "grupta kimse virtüözite derecesinde enstrüman çalmıyor ama biraraya geldiğimizde iyi müzik yapıp içimizdekileri yansıttığımıza inanıyoruz." şeklinde açıklamaları vardı takdir ettim.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hala aşk var mı, mutlu olmak için, falan filan çok güzel şarkılar. Severek dinliyorum. Çok sade kendi hallerinde bi grup. Yeni şarkılarını bekliyorum.
Yokluğun cehennemin öbür adıdır,
Üşüyorum, Kapama gözlerini .. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
bence gayet güzel bir grup çok demiyim ama beyeniyorum
|