MyGitar Forumları

Geri git   MyGitar Forumları > Haberler & Duyurular > Haber

Haber suanda elimize geçen haberlere göre.....

Alt 28-10-2009, 23:11   #1
BoraUslusoy
Editör
Rep Gücü: 0
BoraUslusoy şu seviyede pek bilinmiyor kendisi
Akustik Gitar: Cort NTL CE Custom Elektro Gitar: Cort X-Custom, Yamaha AES 920, Cort M600, Yamaha Pacifica 812, Sadri Bass Gitar: Cort GB94, Cort Action 4
Ekipmanları
Standart Berklee Türkiye'de

MODERN MÜZİK AKADEMİSİ’nde BERKLEE HAFTASI

21 Ağustos 2009, İstanbul - Dünyanın önde gelen müzik okullarından Berklee College of Music, pek çok ülkede gerçekleştirdiği ‘burs turnesi’ kapsamında bu yıl ilk defa Türkiye’ye geliyor. Seminerler, atölye çalışmaları, tanıtım toplantılarının yanı sıra öğrenci seçmelerini de kapsayan etkinlikler 23-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul’daki Modern Müzik Akademisi’nde (MMA) gerçekleştirilecek.

Berklee’nin kendine has öğrenci seçme ve değerlendirme süreci, başvuranların kuvvetli olan müzikal yönlerini ortaya koyabilmelerine ve akademik hedeflerine doğru ilerlemelerine olanak sağlamakla birlikte; kurumun öğrenci adayının eğilimlerini ve Berklee’nin dinamik ortamında başarılı olabilme yeteneğini ölçebilmesine imkan vermektedir. Kabiliyetli müzisyenlerle bir araya gelmeyi amaçlayan Berklee’nin dünya çapındaki burs turnesi, her yıl A.B.D, Avrupa, Asya ve Latin Amerika’da 40’tan fazla kenti ziyaret etmektedir. Şimdiye kadar verilen bursların toplam parasal değeri 20 milyon doların üzerindedir.

Geçtiğimiz yıl, küresel erişimini daha da genişletmek adına Afrika ve Avustralya’yı da ziyaret eden Berklee, öğrenci seçmelerini Antartika haricindeki tüm kıtalarda gerçekleştirmektedir. Daha fazla bilgi almak veya seçme/mülakata katılım başvurusu yapmak için http://berklee.edu/wst internet sayfasını ziyaret edebilir ya da scholarships@berklee.edu adresine e-posta yollayabilirsiniz.

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Modern Müzik Akademisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ücretsiz seminerler, atölye çalışmaları, tanıtım toplantıları herkesin katılımına açıktır. Etkinlikler Berklee akademisyenleri tarafından gerçekleştirilecektir. Ayrıca Berklee öğrenci temsilcileri de Berklee takımına dahil olarak sunumlara asist edeceklerdir. Etkinliklerle ilgili detaylı bilgi MMA websitesi www.mma.gen.tr ‘den elde edilebilir.

Etkinlik Takvimi
23 Kasım 2009 - Pazartesi - Berklee Seminer ve Atölye Çalışmaları 1. Gün
11.00 - 13.00 : Seçme Sınavına Nasıl Hazırlanmalı? – Ritmik Enstrumanlar
15.00 - 17.00 : Seçme Sınavına Nasıl Hazırlanmalı? – Melodik Enstrumanlar
17.00 - 18.30 : Berklee College of Music and Modern Muzik Akademisi Tanıtım Toplantısı

24 Kasım 2009 - Salı - Berklee Seminer ve Atölye Çalışmaları 2. Gün
11.00 - 12:30 : Armoni konulu seminer
12.30 - 14.00 : Aranjman ve Prodüksiyon konulu seminer
15.00 - 16.30 : Teknoloji konulu seminer
16.30 - 18.00 : Performans/Emprovizasyon konulu seminer
18.00 : Berklee ve MMA öğrencileri ev sahipliğinde Jam Session

25 Kasım 2009 - Çarşamba - Berklee öğrenci seçme sınavları ve mülakatları
26 Kasım 2009 - Perşembe - Berklee öğrenci seçme sınavları ve mülakatları
Berklee College of Music; öğrencileri müzik kariyerlerine hazırlamak için en iyi yolun çağdaş müziği çok çalışmak ve çok pratik yapmak prensibinden hareket ederek kurulmuştur. Berklee, 60 yılı aşkın bir sürede sürekli gelişerek müzik sanatının ve müzik sektörünün geldiği en ileri noktada yer almaktadır. Bir düzineden fazla majör, 70’den fazla ülkeden gelen yetenekli öğrenci profili, müzik endüstrisinin en önemli figürlerini oluşturan mezunlar topluluğu ile bugünün ve yarının müziğini öğrenebileceğiniz bir kurumdur. Berklee’ye 70’den fazla ülkeden öğrenci geliyor olması okula gerçekten de enternasyonel bir kimlik kazandırmaktadır. Berklee öğrencilerinin %20’den fazlası A.B.D. dışındandır.

Batı standartlarında geniş kapsamlı eğitim veren, çağdaş müzisyenin ihtiyaç duyacağı tüm bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlayan Modern Müzik Akademisi; kendini geliştirmek isteyen profesyonellerin ya da boş zamanlarını müzikle değerlendirmek isteyen amatörlerin ihtiyaçlarına karşılık verecek, birbirinden çeşitli sertifika programları, kurslar ve atölyeler sunmaktadır. Pop, rock, blues, caz ve benzeri modern müzik tarzlarında Gitar, Bas, Davul, Tuşlu Çalgılar, Vokal, Ses Teknolojileri ve Müzik Prodüksiyonu bölümleri ile eğitim veren olan MMA bünyesinde dört stüdyo/derslik, konser salonu ve profesyonel kayıt stüdyosu bulunmaktadır. 28 hafta / 600 saatlik tam zamanlı sertifika programı Berklee majörleri için hazırlık amacıyla tavsiye edilmektedir. MMA Türkiye’den ve dünyadan profesyonellerin seminer ve atölye çalışmalarına ev sahipliği yapmaktadır. Bu yıl Kasım ayında Berklee öğrenci seçmeleri Modern Müzik Akademisi’nde gerçekleştirilecektir.

Jason Camelio, Director of International Programs
Berklee College of Music
1140 Boylston Street
Boston, MA 02215 USA
Tel: 617-747-2700
Email: internationalprograms@berklee.edu
Web: www.berklee.edu

Bora Uslusoy, Müdür
Modern Müzik Akademisi
İnönü Mahallesi Yeni Nalbant Sokak
No:31 Elmadağ 34373 İstanbul Türkiye
Tel: (212) 291 06 31-32-33-34
Email: info@mma.gen.tr
Web: www.mma.gen.tr
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg Berklee-logo.jpg (6,3 KB (Kilobyte), 2x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg MMALOGO.jpg (19,7 KB (Kilobyte), 3x kez indirilmiştir)

Konu mygitar tarafından (30-10-2009 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.
BoraUslusoy Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2009, 11:19   #2
Myris

Myris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MYGitarist
toplam notası : 1
Rep Gücü: 4
Myris gelecek vaat ediyor.Myris gelecek vaat ediyor.
Elektro Gitar: Thix
Ekipmanları
Myris - MSN üzeri Mesaj gönder

Muhteşem bir fırsat.
Seçmelere katılmak için olmasa bile atölyelerin muhteşem yararlı olacağı belli.
Müzik Teknolojisi bölümüne hazırlanıyorum, çalışmalara hız verecek bir zamandayım, fazla yokum bu aralar.
Her türlü soru ve yardım almak için rahatsız edebilirsiniz.
myris@windowslive.com
Myris Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2009, 12:48   #3
ynx

ynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Süper Moderatör
toplam notası : 158
Rep Gücü: 16
ynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyenynx bastığı notalara hayat veren bir müzisyen
Elektro Gitar: Pam
Ekipmanları

Mülakata Berklee hocaları mı geliyor yoksa MMA personeli mi?
Hadi bakalım, 28'inde yeni ekipmancıklar geliyor
www.yunuserkaya.com
www.myspace.com/erkaya
www.youtube.com/ynx
ynx Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2009, 16:37   #4
shnicx

shnicx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MYGitarist
toplam notası : 7
Rep Gücü: 28
shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!shnicx gerçek bir ilah!
Elektro Gitar: İbanez RG 1570 Prestige "Mirage Red"
Ekipmanları

Yunus Berklee'ye, Yunus Berklee'ye!

Valla haberi gördüm direk aklıma sen geldin Yunus, umarım seni Berklee'nin çimlerinde arp çalarken de görebiliriz
Vakit darlığı sebebiyle görevimden ayrıldım arkadaşlar, uslu durun ben yokken.

http://www.mygitar.com/hrc/images/diger/20090223-11478_destek_468x60_1.jpg
shnicx Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2009, 20:21   #5
BoraUslusoy
Editör
BoraUslusoy şu seviyede pek bilinmiyor kendisi
Akustik Gitar: Cort NTL CE Custom Elektro Gitar: Cort X-Custom, Yamaha AES 920, Cort M600, Yamaha Pacifica 812, Sadri Bass Gitar: Cort GB94, Cort Action 4
Ekipmanları

Sınavlar Berklee akademisyenleri tarafından yapılacaktır. Buraya gelecek Berklee takımında yer alan isimler kesinleşti:

Stephen Croes, Dean of Music Technology
Michael Farquharson, Professor of Contemporary Writing and Production (Bassist)
Samuel Skau, Assistant Director of International Programs (Guitarist, Bassist and Composer)
Michael Shaver, Assistant Director of International Admissions
Emir Cerman, Student Ambassador, Percussionist and Film Scoring Major
Burak Besir, Student Ambassador, Flutist and Performance Major
Margot Edwards, Publicist
BoraUslusoy Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2009, 15:55   #6
canKUTTT

canKUTTT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Süper Moderatör
Rep Gücü: 8
canKUTTT pırlanta, resmen pırlanta!canKUTTT pırlanta, resmen pırlanta!canKUTTT pırlanta, resmen pırlanta!canKUTTT pırlanta, resmen pırlanta!
Elektro Gitar: Sx sst-62 / sonra RR-3 hayır RR-1 \m/
Ekipmanları

Haberi ilk okuduğumda benim de aklıma Yunus geldi valla ne yalan söyleyeyim Allah yukarda Başarılar dilerim her katılan için ve Yunus senin için de tabiki
Amfi ve Metal muff mı lazım tıkla http://www.mygitar.com/forum/showthr...747#post341747
canKUTTT Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2009, 17:20   #7
afas

afas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MYGitarist
Rep Gücü: 3
afas şaşırtıcı
Elektro Gitar: Squier Standard Stratocaster (köprüde DiMarzio Tone Zone S)
Ekipmanları

Aklına Yunus Abi gelenler listesine beni de ekleyin. Yolun açık olsun üstad, başarılar ..
afas Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2009, 23:46   #8
rubiker

rubiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MYGitarist
rubiker şu seviyede pek bilinmiyor kendisi
Elektro Gitar: cort x-5
Ekipmanları

Alıntı:
ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Açılın ulan ben GELİYORUM...ardından Berklee kapısı kırılır
Umarım kırarsın o kapıyı Yunus ; biz de gurur duyarız . Ben bu gece biraz zorlayayım kendimi onun da rüyasını görürürüm
rubiker Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-10-2009, 00:20   #9
canKUTTT

canKUTTT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Süper Moderatör
Rep Gücü: 8
canKUTTT pırlanta, resmen pırlanta!canKUTTT pırlanta, resmen pırlanta!canKUTTT pırlanta, resmen pırlanta!canKUTTT pırlanta, resmen pırlanta!
Elektro Gitar: Sx sst-62 / sonra RR-3 hayır RR-1 \m/
Ekipmanları

Bir ara benim de hayalimdi Berklee ama bir Allah'ın kulu ne elimden tuttu ne de destek oldu. Dost bildiklerim para dedi lanet olsun. Hadi herşeyi geçtim ya para dediler para bu mudur insanlık ? Enflasyon yuttuğu zaman sizi ne işe yarayacak o paralar mendil bile olmazlar. Ama zaten benim asıl hayalim Berklee'den geçmiyor o yüzden artık Berklee'Niz sizin olsun Yunus'un olsun Yunus gibilerin olsun Bari açın yetenekli gençlerin önünü de parayı onlar kazanınca belki anarlar birgün adınızı sessiz harflerle...Dost bildiklerimedir laflar
Amfi ve Metal muff mı lazım tıkla http://www.mygitar.com/forum/showthr...747#post341747
canKUTTT Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-10-2009, 13:28   #10
Myris

Myris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MYGitarist
toplam notası : 1
Rep Gücü: 4
Myris gelecek vaat ediyor.Myris gelecek vaat ediyor.
Elektro Gitar: Thix
Ekipmanları
Myris - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Açılın ulan ben GELİYORUM...ardından Berklee kapısı kırılır
Ardından Baione'den gelen tekmeyle Yunus yerlerde.

Alıntı:
canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Bir ara benim de hayalimdi Berklee ama bir Allah'ın kulu ne elimden tuttu ne de destek oldu. Dost bildiklerim para dedi lanet olsun. Hadi herşeyi geçtim ya para dediler para bu mudur insanlık ? Enflasyon yuttuğu zaman sizi ne işe yarayacak o paralar mendil bile olmazlar. Ama zaten benim asıl hayalim Berklee'den geçmiyor o yüzden artık Berklee'Niz sizin olsun Yunus'un olsun Yunus gibilerin olsun Bari açın yetenekli gençlerin önünü de parayı onlar kazanınca belki anarlar birgün adınızı sessiz harflerle...Dost bildiklerimedir laflar
Allahım Allahım sana geliyorum yarabbim. Herşeyden bahsetmişsin valla İnşallah hayallerine ulaşırsın.
Birikmiş bir param var euro'mu dolar'mı altın'mı alayim.
Müzik Teknolojisi bölümüne hazırlanıyorum, çalışmalara hız verecek bir zamandayım, fazla yokum bu aralar.
Her türlü soru ve yardım almak için rahatsız edebilirsiniz.
myris@windowslive.com

Konu Myris tarafından (31-10-2009 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.
Myris Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin:

Konu Araçları
Stil