|
|
#71 |
|
Adamda ikiside yok, ama gayet çalıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=NFXEpYbx7MM http://www.youtube.com/watch?v=nq4ECob6QMg Takılmayın bu olaya o yüzden. Konu yutup123458 tarafından (08-11-2009 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
MYGitarist
![]() |
Bende aynı sıkıntı vardı.En güzel çözüm parmağa taklan penalar 1 tane baş parmak için özel olanlardan al.Diğerinden 4 tane.Başta zor gelir ama sonra alışırsın.Böylece tüm parmaklarını kullanarak penayla çalarsın.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Banlanmış
|
Bence ikisi de gerekli. Ama pena ile çalarsanız daha hoş tını alırsınız ses daha net gelir. Kesinlikle pena tekniğini ilerletmekte fayda var...
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Bence de.Güzel bir penanın o muhteşem tınısını parmakların verebleceğini sanmıyorum,o yüzden pena...
|
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
|
Arkadaşlar en iyi olabilmek için bence ikiside olmalı ancak ritimde pena daha sağlıklı sesler verecektir diye düşünüyorum ancak arpejlerde hem serilik açısından hemde aksaklık yaşamammak açısından parmak diyorum ama iyi bir pena kullanıcısı iseniz pena her türlü hem kaliteli ses hemde yüksek ses
..
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
evet bencede ikiside şart ama akustikle penayla daha temiz ses alabiliyiyoruz. arpejde biraz zorlk çkarablr ama bi süre sonra gerçekten rahatlıyorsunuz. fazla büyütmeyin gerçktn
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
akustikde de parmakla çala bilirsin, ama illa penayla arpej
eyer o zaman şöyle yapıcan. aşağı indiyinde üstten, yukarı kalktığında alttdan vurucan. mesela PİMİAİMİ böyle gidiyo P(üst)İ(üst)M(üst)İ(alt)A(üst)İ(alt)M(üst) İ(alt)
|
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
akustik pena ile dala ii ses çıkar klasik penasız da olur
|
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
elinizin sağlığı , daha güzel ses ve estetik açısından pena
|
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Akustik gitar pena ile çalınır! Pena sesin daha düzgün ve gür çıkmasını sağlar; ama pena ile çalmak da kolay değildir tabi... İyi çalışmalar arkadaşlar...
Konu @vrilist tarafından (29-01-2010 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin: |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|