|
|
#11 |
|
Bir kaç gündür "Mutlu Olmak İçin" isimli şarkılarını dinliyorum. Müzikleri benzersiz mi? Bilmem, değil sanırım. Açıkçası çok uzun süre dinleyeceğimi de sanmıyorum; ama hoşuma gidiyor bu şarkı. Şehirdeki insanların sorunlarının, kafa karışıklıklarının, hüzünlerinin vb... anlatılması hoşuma gidiyor. Pop, rock demeyi pek sevmiyorum böyle grupların yaptığı müziğe; "şehir müziği" diyorum. Bir öykü anlatılıyormuş gibi hissediyorum ve seviyorum o öyküleri dinlemeyi.
"Çok severim, beğenirim" diyemem bu grup için. Pek bir düşüncem yok Redd hakkında. Düşünce elde edebileceğim kadar dinlemedim. Genel müzik zevkime bakarak şunu söyleyebilirim sadece, büyük olasılıkla bir kaç ay sonra şunu diyeceğim Redd hakkında (sadece Mutlu Olmak İçin var müzik çalarımda, tekrar belirteyim.); "Hiç dinlemeyeyim, aramam". Biliyorum, dinlemek gelmeyecek içimden bir süre sonra o şarkıyı da, başka şarkılarını da merak etmeyeceğim büyük olasılıkla; yine de şu an ilgimi çekiyor "Mutlu olmak için"in anlattığı öykü, sorguladığı düşünce. Düşündürüyor beni; gerçekten bilmemek, işitmemek, hissetmemek mi gerekiyor "mutlu olmak için"? Benim "şehir müziği" olarak nitelendirdiğim grupların da yapmak istedikleri bu sanırım. Düzenleyen - duvardaki_kukla on 07/11/2007 22:32:00 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banlanmış
|
aslında çoğu kişi demiş pop a benziyor
bende pop müzikten nefret ederim ama yeri gelir dinlerim mesela redd gibi çünkü bi pop var bir de pop var ayrıca artık melek değilim ve falan filan faworimdir |
|
|
|
|
|
#13 |
|
pop mu ? siz doğru dinlediğinize eminsiniz değil mi??kalite müzik redd kasım sonu aralık başı gibi yeni albümle geliyor bunu da başaracaklar
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Redd iyidir..Bu günler de piyasadaki bir sürü alakasız kişiye rağmen dinlediğimiz müzikten zevk almamızı sağlayan gruplardan diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Bana göre Türkiye'nin en iyi gruplarından birisidir ve hatta en iyisidir diyebilirim. Şarkılarını çok seviyor ve dilimden düşürmüyorum hiçbir zaman. Doğan abinin sesine hayranım. İnşallah çok iyi noktolara geleceklerdir.
Müzikal olarak, şarkı sözlerinde güzel hikayeleri anlatıyolar. Hikayeleri anlatırkan sıradan bir dil değil, farklı bir dil; bir anlamda felsefe dili ile anlatıyorlar. |
|
|
|
|
![]() |
| Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin: |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Yararlı Linkler | Yardım |