|
|
#21 |
|
vox tonelab le kullaniyorum ben.inanilmaz tonlar yakalyabiliyorsunuz analoga en yakin tonlari alabileceginiz bir pedal.forumu okudum kimse bahsetmemis pek fazla vox tonelabdan . lambali prosesor oldugundan gayet basarili sesler aliyorum.prosesorler icinde kaliteli ton bulabilecegin cok iyi bir pedaldir.ayni zamanda crybabe kullaniyorum .voxun wahlari birebir diyebilirim crybabe ile.bence vox u denemeden prosesor almayin
http://www.mydukkan.com/urunler_deta...=5161&gid=1516 bu linkden ulasabilirsin Konu somurgec tarafından (03-04-2009 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
vox da iyi prosesör olduğunu duydum da sert tonları pek iyi değilmiş hele pod xt live lara göre.
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
MYGitarist
![]() |
Vox ToneLab SE kullanıyorum. Emin olun ki şu an piyasada olan diğer processor lerden kat kat güzel tonları mevcut. Üzerindeki lamba, diğer processorler(G9.2tt) **** hybrid amfiler gibi bir teknoloji değil, daha farklı bir teknoloji ile yerleştirildiğinden, amfiden ayırt edemeyeceğiniz ve bol efektli sound verebilmektedir.
Amfimi satmayı düşünüyorum ToneLab ten sonra, güzel bir Studyo Monitörü (Genelec 8030A) ve güzel bir ses kartı (TC Electronic Impact Twin III) almam gerekiyor. Hem kayıt olsun hemde bar programları olsun biçilmiş kaftan kendisi. Defalarca amfi mikrofonladım. Defalarca kayıt yaptım. Bu kaliteyi alamamıştım. Cidden Analog pedal dizimi ve amfi mikrofonlama ciddi bir iş istiyor. Zaman istiyor. Denemenizi öneririm. Tonelab tercih edin. Boss un cızırtılarına para vermeyin! |
|
|
|
|
|
#24 |
|
vox kullanan vox o boss kullanan boss överek yardımcı olmaya kalkarsa burda kimseye yardımınız dokunmaz. arkadaşım verebileceğin miktarı belirle aradığın özellikleri listele sonra da git ve dene. hangisini beğenirsende al.
|
|
|
|
|
![]() |
| Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin: |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|