|
|
#51 |
|
Teoman - Paramparça
Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana Özlem Tekin - Laubali Barış Manço - Dönence (bilmeyen yoktur sanırsam ama bi ihtimal diyelim) Talking Heads - Psycho Killer (yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın) Led Zeppelin - Since I've Been Loving You Led Zeppelin - No Quarter Mfö - Güllerin İçinden Yeni Türkü - Yedikule Fatih Erkoç - Oynatmaya Az Kaldı Çelik - Hercai Sezen Aksu - Keskin Bıçak Kargo - Boğaziçi Ümit Besen - Nikah Masası Beatles - Come Together Beatles - Love Me Do İzel - Kızımız Olacaktı Moğollar - Devlerin Aşkı Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm Tarkan - Şımarık Mustafa Sandal - Bu Kız Beni Görmeli Bana Kazak Örmeli (benim çocukluğumda meşhurdu valla) 50 Cent - In Da Club Kartel in şarkısının ismini bilen varsa yazsın lütfen Opeth - In My Time Of Need
sen çok eğlencelisin batman!
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
MYGitarist
![]() |
Pantera-Walk
Pantera-Cowboys From hell Rainbow-Rainbow eyes Helloween-Keeper of the seven keys Helloween-In the middle of a heartbeat Helloween-Eagle fly free Helloween-Kill it Helloween-Dr.Stein Ray Charles-I've got a woman Elvis Presley-Jailhouse rock bu nasıl yok şaşırdım vallaha, Bob Marley-Buffalo Soldier Bob Marley-Jammin Bob Marley-Get up stand up Skid Row-I'll remember you BB King-The Thrill is gone BB King-Lucille ZZ Top-Velcro fly Antonio Banderas-El mariachi(desperado soundtrack) Lionel Richie-Hello Michael Jackson & Lionel Richie & Stevie Wonder & Feet friends-We are the world, |
|
|
|
|
|
#53 |
|
aslında arşivlik şarkı değil albüm olur.
sentenced - the cold white light |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
no tingo ninguna que pista estoy escribendo
|
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Megadeth'in Rust In Peace albümü kesinlikle bulunsun.Gerisini tanımam zaten
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
İlk sayfadaki listemi güncelledim ayrıca herkese bu aşağıdaki güzel müzikleri dinlemelerini tavsiye ederim. Youtube da bulabilirsiniz.
1. Metin Alkanlı - Seninle bir sonbahar (3:51) 2. Metin Alkanli ve Orkestrasi - Tövbeler Tövbesi (1974) (3:49) 3. eski 45 likler -olmaz olmaz bu iş olamaz- 1971 (3:15) 4. Önder Bali-Ben Gamlı Hazan-Enstrümantal (3:02) 5. Rana Alagöz - Herşey Bitmiştir Artık 6. Seha Okuş - Hasretinle Yandı Gönlüm 7. Seyyal Taner - Son Verdim 8. Şevval Sam - Söyleyemem Derdimi 9. The Muppet Show (Extended theme) Tribute 10. Timur Selçuk - Sabah Rüzgarı 11. Uğur Akdora - Neler Oluyor Hayatta 12. Yaşar Güvenir - Çaresizim 13. Yaşar Güvenir - Çok Görmeyin Ne Olur 14. Yaşar Güvenir - Sensiz Saadet Neymiş 15. YAŞAR GÜVENİR Nasil Katlansam Bilmem Bu Uzun Ayriliga -Eser 16. Yaşar Güvenir-Nasıl Katlansam Bilmem 17. Yeşim - Olmaz Böyle Şey 18. Yurdaer Doğulu - Ağla Gitar - Enstrumental 19. Zafer Dilek - Emmoğlu 20. Ayla Dikmen - Anlamazdın 21. Ayten Alpman - Tek Başına 22. Banu - Unutulur 23. Behide Aksoy - At Kadeği Elinden 24. Behide Aksoy - Bir Garip Yolcuyum 25. Beysun Yıldız - Şarkılar seni söyler 26. Cahit Berkay - Gülermisin Aglarmisin 'Dram Tema 2' 27. Cahit Berkay - Gülermisin Aglarmisin 'Dram Tema' 28. Cem Karaca - Namus Belası 29. Cem Karaca - Peynir Gemisi 30. Dario Moreno - Aşkımız Bitti ( Deniz ve mehtap) 31. Dün Bügün Yarın Orkestrası - Yemen Türküsü 32. Erkin Koray - Fesuphanallah 33. Ersan Erdura - Çocuk Gözler 34. Esin Engin Orkestrası - Metelik 35. Funda - Affetmem 36. Funda - Çaresizim 37. Füsun Önal - Ah Nerede 38. Füsun Önal - Senden Başka 39. Füsün Önal - Oh Olsun 40. Füsün Önal - Söyleyin Arkadaşlar 41. Göksel Baktagir - Kanun ve piyano 42. Gönül Akkor - Böyle gelmiş, böyle geçer 43. Gönül Akkor - Nasıl Geçti Habersiz 44. Gönül Turgut - Aşkı Sende Buldum 45. Güzide Kasacı - Ağlama Değmez Hayat 46. Hümeyra - Sessiz Gemi 47. İlhan İrem - Anlasana 48. İncesaz - Adem ile Havva 49. Juanito - Kumsaldaki izler 50. Kenana - Çillibom 51. Marc Aryan - Dünya Dönüyor 52. Melike Demirağ - Arkadaş 53. Metin Alkanlı - Kalbimi Kim Çalıyor |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Millet Sizden Birşey isteyecem aslında buraya yazmam saçma ama Sadece küçük bir istek...Bana Barış Akarsu-Ben Şarkısının guitar prosunu çıkarabilecek kadar babayiğit biri varmı aranızda çünkü aramaktan mahvoldun hiçbir yerde yok ve bu şarkının soloları mükemmel Gitaristi kim bilmiyorum ama Söz ve müziğini Barış Akarsu yapmış diyorlar yani gitarlarda ona ait sanırım...Ben Tablarını buldum
pek uymuyor gibi...Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
30 SECOND TO MARS - BEAUTİFUL LİE
30 SECOND TO MARS - FROM YESTERDAY AİR - ALPPHA BETA GAGA ALABAMA - LADY DOWN ON LOVE ARCHİVE - GOODBYE ARCHİVE - HATE ARCHİVE - GET OUT ARCHİVE - CONSCİENCE ARCHİVE - CONSCİENCE ARCTİC MONKEYS - SOS ALİCE İN CHAİNS - Angry Chair ALİCE İN CHAİNS - Would ALİCE İN CHAİNS - ROOSTER ALİCE İN CHAİNS - DİRT ALİCE İN CHAİNS - DOWN İN A HOLE ALİCE İN CHAİNS - DONT FOLLOW ALİCE İN CHAİNS - Got Me Wrong ALİCE İN CHAİNS - Heaven Beside You ALİCE İN CHAİNS - I STAY AWAY ALİCE İN CHAİNS - No Excuses ALİCE İN CHAİNS - Nutshell ALİCE İN CHAİNS - Over Now ALİCE İN CHAİNS - QUEEN OF THE RODEO A PERFECT CİRCLE - 13 MİNUTES(TOOL'un vokali bir diğer elemanıyla kurulmuştur) BEACH BOYS - Wouldn't It Be Nice BEACH BOYS - KOKOMO BEACH BOYS - Help Me, Rhonda BEACH BOYS - Caroline, No BEACH BOYS - Don't Talk BEACH BOYS - You Still Believe In Me BEACH BOYS - Don't Worry Baby BEACH BOYS - Sloop John B BEACH BOYS - Good Vibrations BEACH BOYS - California Dreaming(2 VERSİYONU VAR VERSİYON İSMİ YAZMIYOR.BİLDİĞİMİZ VERSİYON DEĞİL DAHA FARKLI) BEACH BOYS - In My Room BERLİN - TAKE ME BREATH AWAY BLUE FOUNDATİON - EYES ON FİRE(TWİLİGHT SOUNDTRACK) BLONDİE - 99 Red Balloons BLONDİE - The Tide Is High BLONDİE - Ring My Bell BLONDİE - One Way Or Another BLONDİE - I Touch Myself BOB DYLAN - THE WATER İS WİDE BOB DYLAN - BLOWİN İN THE WİND BOB DYLAN - KNOCKIN ON HEAVEN'S DOOR(BİRDE BOB DYLAN'DAN DİNLEYİN) BULUTSUZLUK ÖZLEMİ - GÜNEYE GİDERKEN BULUTSUZLUK ÖZLEMİ - BEYNİM ZONKLUYOR CARDİGANS - MY FAVORİTE GAME CHRİS İSAAK - WİCKED GAME(HIM'İN COVERLADIĞI PARÇA AKUSTİKTİR KENDİSİ) DAMİEN RİCE - COLD WATER(AKLIMA DİREK RAKI GELDİ )DEFTONES - TILDE DEFTONES - CHANGE DEFTONES - PASSENGER DEFTONES - TEENAGER DUMAN - DÖNEK DUMAN - SENİN GİBİ EDDİE VEDDER - SOCİETY(PEARL JAM'IN SOLİSTİ) EDDİE VEDDER - Setting Forth EDDİE VEDDER - No Ceiling EDDİE VEDDER - TROUBLE(COVER BİLİNMİYOR) EDDİE VEDDER - Far Behind EDDİE VEDDER - Rise EDDİE VEDDER - Long Nights EDDİE VEDDER - Hard Sun EDDİE VEDDER - The Wolf EDDİE VEDDER - End of the Road EDDİE VEDDER - Guaranteed EDİTH PİAF - LA VİEN ROSE FİNLEY QUEYE - DİCE(DİĞER ŞARKILARINI TAVSİYE ETMEM BEN SEVMEDİM) FEVER RAY - When I Grow Up FORREST GUMP - PİANO SOLO(FORREST GUMP SOUNDTRACK) GARBAGE - WHY DO YOU LOVE ME GARY MOORE - Jumpin' At Shadows GEORGE BENSON - AİN'T NO SUNSHİNE WHEN SHE'S GONE GORAN BREGOVİC - OLD HOME MOVİE GORAN BREGOVİC - TV SCREEN GORAN BREGOVİC - 7/8 & 11/8 GORAN BREGOVİC - DEATH GORAN BREGOVİC - THİS İS FİLM GRUP KORİDOR(ANEMİ) - TAA ... KOYAYIM ![]() HANZ ZİMMER - BLACK HAWK DOWN(MAİN THEME) HIM - GONE WİTH THE SİN MY BABY İBRAHİM FERRER - Bruca Maniguá İRON MADİEN - WASTİNG LOVE İRON & WİNE - FLİGHTLESS BİRD,AMERİCAN MOUNTH JOAQUİN RODRİGO - GUİTAR CONCERTO DE ARANJUEZ JOAN BAEZ - WE SHALL OVERCOME JOAN BAEZ - ONE TİN SOLDİER Jónsi - GO DO(SİGUR ROS'UN VOKALİ) JONSİ - Tornado (Acoustic) JOY DİVİSİON - NEW DAWN FADES JOY DİVİSİON - A MEANS TO AN END JOY DİVİSİON - Twenty Four Hours JOY DİVİSİON - Day of the Lords JOY DİVİSİON - Atmosphere Keren Ann - One Day Without KEREN ANN - Chelsea Burns KEREN ANN - It's All A Lie KREŞ - YARIM KALAN ŞARAP LAMB - GABRİEL LED ZEPPELİN - BABE İ'M GONNA LEAVE YOU LED ZEPPELİN - HEARTBREAKER LED ZEPPELİN - KASHMİR(ARABİC VERSİYONUDA VARDIR ODA GÜZELDİR) LED ZEPPELİN - THANK YOU LED ZEPPELİN - A FOGGY DAY İN VİETNAM LİMP BİZKİT - TAKE A LOOK AROUND(GÖREVİMİZ TEHLİKE'NİN MÜZİĞİ LİMP BİZKİT - BEHİND BLUE EYES LOREENA MCKENNİTT - PENELOPOE'S SONG LOREENA MCKENNİTT - NEVER ENDİNG ROAD LOUİS ARMSTRONG - BLUEBERRY HİLL MADONNA - FROZEN MAD SEASON - WAKE UP(ALİCE İN CHAİNS'İ KURMADAN ÖNCEKİ GRUPLARI) MAD SEASON - River of Deceit MAD SEASON - Long Gone Day MAD SEASON - Exit Wounds(ŞARKININ DİĞER İSMİ ARTİFİCİAL RED) MOGWAİ - STANLEY KUBRICK(stanley kubrick yönetmendir ona adanmış bir şarkı) MALMSTEEN - Trilogy MALMSTEEN - Magnum Opus Overt MALT - GOL Massive Attack - SLY Massive Attack - BUTTERFLY CAUGHT MASSİVE ATTACK - PRAYER FOR ENGLAND Marilyn Manson - WHAT GOES AROUND(JUSTİN TİMBERLAKE'TEN COVERLADIĞI PARÇA) Marilyn Manson - LONG HARD ROAD OUT OF HELL Marilyn Manson - THİS İS THE NEW SHİT MATTAFİX - Living Darfur MATTAFİX - Angel On My Shoulder MATTAFİX - BİG CİTY LİFE MATTAFİX - In My Life MİCHAEL JACKSON - EARTH SOND MİCHAEL NYMAN - THE DEPARTURE MİCHAEL NYMAN - TİME LAPSE NEİL YOUNG - ALABAMA NİRVANA - OH ME NİRVANA - RAPE ME[HOME DEMO](BENCE BU VERSİYON DAHA GÜZEL KURT ÖLDÜKTEN SONRA ÇIKARILMIŞ OLAN ALBÜMDE YER ALMAKTA) NİRVANA - OPİNİON NİRVANA - LOVE BUZZ nirvana - d-7(tüm şarkıları ancak çoğu bilinen şarkıları olduğu için..) NOİR DESİR - le vent nous portera PEARL JAM - The Fixer PEARL JAM - Speed Of Sound PEARL JAM - Gonna See My Friend PEARL JAM - Unthought Known PEARL JAM - The End PEARL JAM - Yellow Ledbetter(MÜKEMMEL BİR SOLO YAVAŞ AMA MÜKEMMEL) PEARL JAM -Present Tense PEARL JAM - Alive PEARL JAM - Black PEARL JAM - JEREMY PEARL JAM - Even Flow PEARL JAM - Release Me PEARL JAM - Alone (Acoustic) PEARL JAM - CALİFORNİA(BLİND MELON DÜET) PEARL JAM - Last Kiss PEARL JAM - Love Reign Over Me PEARL JAM - Throw Your Arms Around Me PEARL JAM - Sweet Angel(CHRİS CORNELL DÜET) Plasmatics - DAMNED PRODİGY - NO GOOD PRODİGY - FİRE STARTER PRODİGY - Smack My Bitch Up PİXİES - WHERE İS MY MİND(PLACEBO'NUN COVERLADIĞI PARÇA) PULP - Anorexic Beauty Puddle of Mudd - SHE HATES ME QUEEN - UNDER PRESSURE(David Bowie ile düetini bulursanız tadından yenmez) RADİCAL NOİSE - BAZEN radiohead - lucky radiohead - idioteque RADIOHEAD - HIGHT AN DRY RADIOHEAD - EVERYTHING IN IT SRIHGT(aslında radiohead'ın tüm şarkıları) RAŞHİT - DİNOZOR ..(GERİSİNİ YAZAMAM.ESKİ SEVGİLİYE ÇALINCAK BİR ŞARKI ![]() RASHİT - ÇOK MU ZOR RAŞHİT - TEKER TEKER REDD - DÜNYA REDD - HALA AŞK VAR MI? REDD - FALAN FİLAN REDD - NEFES BİLE ALMADAN R.E.M - LOSİNG MY RELLİONG ROLLİNG STONES - Mannish Boy ROLLİNG STONES - ANGİE ROYKSOPP - TRİUMPHANT ROYKSOPP - WHAT ELSE İS THERE SCORPİONS - ROCK YOU LİKE A HURRİCANE SCORPİONS - WİND OF CHANGE SİGUR ROS - Staralfur SİGUR ROS - HOPPİPOLLA SİGUR ROS - I Gaer SİGUR ROS - Ny Batteri SİGUR ROS - The Death Song SİGUR ROS - Heima SİGUR ROS - Saeglopur SKİN - Faithfulness STAİND - OUTSİDE STAİND - SO FAR AWAY STİNG - ENGLISHMAN IN NEW YORK TARJA TURUNEN - İ WALK ALONE TARJA TURUNEN - A Final Dream TEOMAN - NE EKMEK NE DE SU THE BLACK GHOSTS - FULL MOON(TWİLİGHT SOUNDRACK) THE CONNELS - 74-75 THE DOORS - Peace Frogs THE DOORS - When The Music's Over THE DOORS - Roadhouse Blues THE DOORS - Soul Kitchen THE DOORS - Riders on the Storm THE FRAY - HOW TO SAVE A LİFE THE GOOD,THE BAD & THE QUEEN - 80'LİFE THE GOOD,THE BAD & THE QUEEN - GREEN FİELDS THE GOOD,THE BAD & THE QUEEN - HİSTORY SONG TOOL - JAMBİ TOOL - SOBER UNKLE - BURN MY SHADOW(bir çok ünlü müzisyenle kurulmuştur) UNKLE - HEAVEN VELVET UNDERGROUND - PERFECT DAY VİNCE GİLL - WHEN I CALL YOUR NAME WITHIN TEMPTATION - İN PERFECT HARMONY Within Temptations - ANGELS WİTHİN TEMPTATİON - PALE YASMİN LEVY - NACİ EN ALAMO (BİRDE DAMAR OLSUN DEĞİL Mİ )ZUHAL OLCAY - BENİMLE OYNAR MISIN?(BÜLENT ORTAÇGİL İÇİN ALBÜMÜNDEN) BU MÜZİK LİSTESİ HİÇ BİR SİTEDEN ALINTI DEĞİLDİR.KENDİ LİSTEMDEN SEÇTİKLERİMDİR.DAHA ÇOK VAR AMA BENDE İNSANIM ELLERİM YORULDU .UMARIM İÇİNDE BEĞENECEĞİNİZ,HATIRLAYACAĞINIZ VE SEVDİĞİNİZ GRUPLARIN DİNLEMEDİĞİNİZ ŞARKILARIYLA KARŞILAŞIRSINIZ VE MUTLU OLURSUNUZ.iyi günler..
özgürlük..
|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Sonic Youth - Superstar
Sonic Youth - Teenage Riot Sonic Youth - Kool Thing Sonic Youth - %100 Dinosaur Jr. - Freak Scene (Ve evet, 91'de doğduk.) |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Megadeth - Holy Wars...The Punishment Due
Megadeth - Tornado of Souls Megadeth - Symphony of Destruction Megadeth - Peace Sells Metallica - Harvester of Sorrow Bob Marley - Buffalo Soldier Bob Marley - No Woman No Cry Annihilator - Alison Hell Annihilator - Never, Neverland Guns N' Roses - Sweet Child O'Mine Megadeth - Dialectic Chaos+This Day We Fight (devamı)
can you put a price on peace???
|
|
|
|
|
![]() |
| Diğer Sitelerde Paylaşmak İçin: |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|