Merhaba,
Yeni teller bir süre akort tutmaz, normaldir. Köprüyü arkadaki yaylar vasıtasıyla gövdeyle hizaya gelecek şekilde ayarlayın, akort çekin. 2-3 gün kadar da burgu kilitlerini sıkmayın. Teller gerilime alıştıktan sonra son bir akortlar ve kilitleri sıkarsanız artık akort kaçmaz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektro Gitar Floyd Rose Köprü Ayarı
Collapse
X
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
-
yazan oormanciÖncelikle hepinize merhaba. Forumda yeniyim. Sorunuma çare bulmak için geldim. Yeni keşfediyorum. Hatam olursa eğer kusura bakmayın şimdiden. Bu sorunu daha önceden yaşayan var mı bilmiyorum ama ben ilk defa karşılaşıyorum. Yardım edebilecek...
-
Kanal: Yeni Başlayanlar
04-09-2019, 01:49 -
-
yazan bmcloudElektro gitara başlamak istiyorum ama akorları veya notaları öğrenecek vaktim yok şuan, o yüzden ilk olarak tablarla başlamayı daha sonra akorlara geçmeyi düşünüyorum doğru olur mu sizce?
-
05-12-2019, 22:05 -
-
yazan LespaultributeGibson Tribute gitar için hangi amfi tercih edilmeli ev içinde çalınacak
-
01-12-2019, 11:03 -
-
yazan Bilal denizBu gün gitarın jag girişi deki bi kablo oynadığı için elejtronikçiye gidip lehim yaptık ne olduysa o zaman oldu elektro gitara jag takıldığı anda vuuuu diye ses geliyor over drive da daha da yükseliyor normalde alıyordum bu sesi ama bu...
-
29-09-2019, 21:53 -
-
yazan canöztürkben şimdiye kadar hiç gitar çalmadım. ve şimdi elektrogitar çalmak istiyorum. hemen elektro gitara başlasammı? yoksa ilk önce klasik gitarla mı başlasam? klasik gitarı öğrenmezsem ileride ne gibi sorunlar çıkabilir.
-
12-04-2003, 14:22 -
Yorum bırak: