15 dk falan çalınca teller parmaklarımın içine göçüyor ve akor bastığımda cızırtılı sesler çıkıyor. artık ellerim acımayacak kadar nasırlaştı ama bu teller parmaklarımın içine geçiyor iz yapıyor bu iz yüzüne temiz sesler alamıyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
parmakların içine göçmesi
Collapse
X
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
-
yazan bmcloudElektro gitara başlamak istiyorum ama akorları veya notaları öğrenecek vaktim yok şuan, o yüzden ilk olarak tablarla başlamayı daha sonra akorlara geçmeyi düşünüyorum doğru olur mu sizce?
-
Kanal: Yeni Başlayanlar
05-12-2019, 22:05 -
-
yazan fıratcantekinPiyano çalan çocukların nasıl etkilendikleri üzerine hazırladığımız yazımıza göz atmak ister misiniz?
http://artnmoreizmir.com/piyano-ve-cocuklar/
Sanatla kalın!-
06-12-2019, 17:02 -
-
yazan fıratcantekinYan flüde dair tüm incelikler, özellikleri ve geçmişten günümüze akustik tarihini sizler için derledik! Bu popüler enstrümanı sizde öğrenmek ister misiniz?...
-
05-12-2019, 18:19 -
-
yazan LespaultributeGibson Tribute gitar için hangi amfi tercih edilmeli ev içinde çalınacak
-
01-12-2019, 11:03 -
-
yazan Bilal denizBu gün gitarın jag girişi deki bi kablo oynadığı için elejtronikçiye gidip lehim yaptık ne olduysa o zaman oldu elektro gitara jag takıldığı anda vuuuu diye ses geliyor over drive da daha da yükseliyor normalde alıyordum bu sesi ama bu...
-
29-09-2019, 21:53 -