Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankarada Shred Gitar Hocası / Kursu

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Ankarada Shred Gitar Hocası / Kursu

    Merhabalar, ben yaklaşık 2 senedir (düzenli değil, ders yoğunluğumdan ötürü 1 ay günde 8 saat çalışıp 2 hafta bırakarak) ilk 1 yılı hoca eşliğinde daha sonrasında ise kendi çabalarımla elektro gitar çalıyorum.

    Başladığımda amacım pek çok metallica şarkısını çalabilecek seviyeye gelmekti bunu da başardım, şu anda metallica ritmlerindeki genel mantığı anladım, Master of Puppets, Blackened, Creeping Death, One gibi zor ritmleri çalabiliyorum, sololar da genelde belli bi pentatonik kutuda geçtiği için bunlara da hakimim, yukarıda çaldığım parçaların sololarını çok mükemmel olmasa da çalabiliyorum, bir hoca bulup kendimi geliştirdikçe düzelcek ufak eksiklerim var.

    Şu anda Avenged Sevenfold adlı grubun pek çok şarkısını öğrenmek istiyorum. Grubun ritmleri metallica'dan zor değil kolayca öğreniyorum ama sololarına bakınca duvara tosladım. Sebebi ise genelde metallica sololarında bi pentatonik kutuda hammer on pull off'lar çok hakim, bu grup ise deli gibi alternate picking yapıyor, bu grubun sololarına bakınca sağ el sol el koordinasyonumun ve hızlı alternate picking'imin eksik olduğunu farkettim. Metallica sololarından sonra sol elim ve sağ elim kendi başlarına hızlılar ama alternate picking yapınca ikisi arasında bir koordinasyon olmadığnı farkettim.

    Sizlere sorum, ben Ankara'da yaşıyorum ve bana güzel, metodik bir şekilde shred gitar öğretecek bir kurs veya hoca arıyorum, fiyatı ve yeri farketmez.

    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

    Not: Daha önceden tavsiyelerini aldığım için ekliyim : Speed Mechanics for Lead Gutar kitabına sahibim, kendim de çalışabilirim ama bir hoca eşliğinde, o bana ödevler verip benim de yapmam şeklinde çalışırsam çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.

    Teşekkürler.

  • #2
    forum ölmüş ağlayanı yok

    Yorum


    • #3
      Batuhan Karatay ile görüşebilirsin çok sağlam Bi hocadır .. Muhtemelen istediğini verebilir .

      Yorum

      Unconfigured Ad Widget

      Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

      Trending

      Collapse

      Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

      Çalışıyor...
      X