Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitar tavisyesi 1600 lira bütçe..

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Alışveriş Gitar tavisyesi 1600 lira bütçe..

    İyi günler. Başlıkta belirttiğim gibi 1500 1600 lira bütçem var. Tarzımı tam belirleyemedim geçen sene Bodom , Death tarzı çalıyordum bu sene ise Eric Clapton, Dire Straits,Yavuz Çetin tarzı çalmaktan daha fazla zevk alıyorum. Dediğim gibi tam belirlemiş değilim ama sanırım tarzım blues gibi gözüküyor. Blues için Fender öneriyorlar ve Fender meksika strat'a yetecek kadar param var anlamadığım iki şey var birincisi Meksika stratları seçip almamız gerektiği söyleniyor ama nasıl seçileceğine dair bir bilgim yok nasıl seçileceğine dair önerilerinizi bekliyorum.
    İkincisi ne kadar fender blues gitarı deselerde aynı fiyattaki bir ibanezin meksika fenderlerinden hem clean tonu hemde dist tonu daha iyi diyorlar doğrumudur bilgilendiriseniz ve bir iki model önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

  • #2
    Fender Çalmak bence O sesi ne kadar sevdiğinle alakalı.İllaki o paraya her markayıda denesen gerek lı setuplarla falan filan belirli tonları yakalar istediğin tarza çekemeye çalışırsın.Sen Hangi tının senın alıp götürdüğüne bak kardeşim. Marka olayına kafanı çok takma.Benim sana tavsiyem Gül klavyeli bi HSS strat senin işini görür.

    Yorum


    • #3
      ibanezler cılız ve modern soundu olan gitarlar fenderle hiç alakasi yok ikiside farkli tercih meselesi. sana önerim squier classic vibe 50's strat al

      Yorum

      Unconfigured Ad Widget

      Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

      Trending

      Collapse

      Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

      Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

      Collapse

      Çalışıyor...
      X