Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ed Roman Guitars - Monterey Pop Strat

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Alışveriş Ed Roman Guitars - Monterey Pop Strat

    Merhaba arkadaşlar. Hendrix'in ünlü gitar yakma videosunu biliyorsunuzdur. Malum video Monterey festivalinden. Hendrix'in yaktığı strat da Monterey Pop Strat denilen model. Fender sanırım 97 de bu gitarın replica'larından(Pamelina olarak geçiyor) 210 adet yaptırdı ve satışa sundu. Piyasada ebay de dahil olmak üzere hiçbir yerde bu ürünlerden satılmıyor.

    Mesajımın gidişinden anlamışsınızdır ki, evet ben bu gitardan edinmek istiyorum. Aslında görüntüyü gitar seçiminde böyle önemli kılmak size amatörlük gibi geliyor ama şöyle ki, evet, ben amatörüm ve bu gitar çok güzel dostlarım. Çeşitli araştırmalar sonunda gördüm ki Pamelina'lar 14000 18000 Dolar civarında(Öküz alınır o paraya öküz o ayrı). Satan da görmedim ki satanların çoğunun sahtekar olma ihtimali yüksek de deniyor, ben de sonunda edromanguitars denen bir yerde replicalarını buldum. 2500dolardan başlıyor ki yine makul bir rakam, bu adam amerikan yapım fenderleri boyayarak o deseni verdiğini söylüyor. Açıkcası insan güvenemiyor. sitesinde yazdığına göre istenen manyetik değişimi vs. de yapıyor, yalnız alanların fotoğrafları hiçbir yerde yayınlamasına izin vermiyor.

    Aslında bu site süper bile dense alışveriş sıkıntılı olacak. Muhtemelen Ambar üzerinden falan deneyeceğim ama, bakalım.Şeytan diyor götür resimleri Kenan ustaya ver eline beyaz amerikan fenderi 'boya usta' de, amma, yemiyor.

    Site veya gitar hakkında herhangi bir bilgisi olanların paylaşması dileğiyle. Teşekkür ederim.

    Not: Adam aynı zamanda Frankenstein Van Halen gibi diğer bulunmayan gitarlarında replicalarını üretiyor. Eğer firma hakkında bi bilgimiz olursa çok arkadaşa yardımı olacağını düşünüyorum.

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
X